100% CUSTOM NOTITIEBOEKEN

Uniek! Hét notitieboek dat u helemaal naar wens kunt personaliseren.

Daar waar het Moleskine en Castelli boek uitblinken door merkbekendheid is er eigenlijk niets mooier dan een heel eigen notitieboek. Het 100% Custom notitieboek maakt het mogelijk een notitieboek helemaal naar eigen wens samen te stellen. Dit kan al vanaf 100 notitieboeken. Zoals de naam het al zegt, is  elk onderdeel van dit notitieboek aan te passen. Denk hierbij aan: meer of minder pagina’s, ronde of rechte hoeken, wel of geen penlus, eigen full colour pagina’s en nog veel meer!

Laat uw creativiteit de vrije loop!
Het is niet gemakkelijk een merk te promoten in een drukke wereld. Dit buitengewone notitieboek helpt u hiermee. Samen bereiken we meer!

BRAND BOOSTING CUSTOM OPTIES

Cover branding

zeefdruk

Kies uit 7 verschillende aanpassingsopties. Soms gewoon een elegant logo, soms een afwerking die zich over het hele oppervlak verspreidt.

Binnenwerk

bedrukking notitieboeken met logo op pagina's

Het merkimago neemt toe als alle pagina’s in een notitieboekje het merk weerspiegelen. Het toevoegen van eigen pagina’s zijn mogelijk om de merkboodschap te perfectioneren.

Accessoires

bedel aan leeslint gegoten

Kies uit vele alternatieven die de functionaliteit vergroten, waardoor uw notitieboek een onmisbaar object voor uw relaties wordt.

Presentatie

krimpfolie om notitieboek

Presentatie is net zo belangrijk als het cadeau zelf. Kies uit de verpakkingsopties die uw persoonlijke notitieboek mooi aanvullen …

Vragen over het 100% Custom notitieboek?

Bel (+31) 0412 – 647944 of mail naar info@notepad-factory.com