100% CUSTOM
NOTITIEBOEKEN

100% Custom notitieboeken - Hét notitieboek waarbij u alles (nou ja, bijna alles) aan kunt passen!

De Italiaanse merken Moleskine en Castelli bieden grote promotionele waarde voor uw bedrijfsnaam. Moleskine is een iconisch merk met een verhaal. Het Castelli boek is vriendelijker geprijsd en biedt veel meer personalisatiemogelijkheden én een gratis Castelli potlood in de penlus. Een prachtige set dus.

Naast deze 2 merken bieden wij u een unieke eigen productie notitieboeken waarbij het mogelijk is uw boek 100% naar eigen wens samen te stellen. Het belangrijkste verschil met het Castelli en Moleskine boek is, dat u al vanaf 100 stuks op elke pagina uw eigen logo kunt krijgen. Verder is, zoals de naam het al zegt, eigenlijk werkelijk bijna elk onderdeel van dit notitieboek aan te passen. Denk hierbij aan: meer of minder pagina’s, ronde of rechte hoeken, wel of geen penlus, -envelop, -druk op snee, -eigen full colour pagina’s, -kapitaalbandjes, -metalen accessoire aan het leeslint, etc.

100% Custom Notitieboeken worden speciaal voor u samengesteld en hebben daardoor een langere levertijd, namelijk 5 weken (of in overleg).

Telefoon +31 (0)412 - 647944 of mail naar info@notepad-factory.com

Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden voor uw 100% custom boek!

100% Custom Notitiebok - PRISMA

Het 100% Custom Prisma boek biedt een geheel zelf in te richten boekkaft. Dit hardcover boek wordt bekleed met 170 grams gestreken papier. Het papier wordt full colour naar wens bedrukt en vervolgens voorzien van een luxe laminaat. Ook bij het Prisma boek is het mogelijk om alle soorten extra’s toe te passen. Zo ontstaat uw unieke eigen boek!

Vanaf 100 stuks

100% Custom notitiebok - CLASSIC

Dit hardcover notitieboek is bekleed met een Soft Touch PU materiaal. PU is bijzonder populair omdat dit materiaal, met matte uitstraling, zich goed leent voor een mooie diepe, goed leesbare preeg (blinddruk). Het Soft Touch boek is tevens geschikt voor foliedruk en digitaaldruk. Soft Touch notitieboeken zijn verkrijgbaar in een selectie hedendaagse kleuren.

Vanaf 100 stuks