Alternatief voor Moleskine® notitieboeken

Alternatief voor Moleskine

 

Op zoek naar een alternatief voor de notitieboeken van Moleskine®? Kijk dan eens naar de producten van Castelli®.

Wie is Castelli®?

Castelli is Italiaans familiebedrijf dat luxe notitieboeken en agenda’s ontwerpt en produceert. Het bedrijf is opgericht in 1965 door Maria en Lindo Castelli. Ze zijn begonnen in een kleine werkplaats in de bergen van Bergamo, in Noord-Italië. Ze hebben inmiddels design-samenwerkingen met Louis Vuitton & La Scala op hun naam staan. Castelli staat bekend om haar hoge kwaliteit tegen vriendelijke prijzen.

Alternatief voor Moleskine is Castelli notitieboekjes
castelli notitieboek met logo bedrukken

Waarom is Castelli® een alternatief voor Moleskine®?

Qua kwaliteit doen de merken niet onder voor elkaar. Beide bedrijven hebben een decennialang ervaring in het produceren van notitieboekjes en agenda’s. Tevens is het papier van beide merken zeer kwalitatief en zuurvrij. Daarnaast hebben de notitieboeken van beide merken een sluitelastiek en leeslint in bijpassende kleur. Dus een rood boek heeft een rode sluitelastiek en rood leeslint. De Castelli notitieboeken hebben als extraatje nog een penlus. Hierdoor heb je altijd een pen of potlood bij de hand.

Het Moleskine merk heeft door haar bekendheid een grotere marketingwaarde. Het Castelli boek dat in de retail in prijsklasse gelijk is aan het Moleskine boek heeft als kracht dat er meer mogelijkheden zijn ten aanzien van de personalisatie, bijvoorbeeld de toevoeging van eigen pagina’s, afwijkende kleur elastiek en meer. Daarnaast is het Castelli boek bij The Notepad Factory voordeliger in aanschaf.  Hierdoor is Castelli een uitstekend alternatief voor Moleskine.

Kunnen de Castelli boeken worden gepersonaliseerd of worden bedrukt met een logo?

Ja, ook de Castelli notitieboeken kunnen worden voorzien van bedrijfslogo of slogan. Ze kunnen zelfs full colour worden bedrukt. Dit kan bij Moleskine helaas nog niet. Vanaf 50 stuks kunnen er ook persoonsnamen worden gedrukt op de boeken. Een leuk en uniek cadeau-idee voor medewerkers: ieder een eigen notitieboek in met hun voornamen (of ook achternamen) erop! Bekijk hier de bewerkingsmogelijkheden van het Castelli boek.

Tijdelijk alleen bij alleen bij de Notepad Factory: een gratis stoer potlood in de penlus meegeleverd.

notitieboek met naam voornaam
Castelli notitieboek met gratis potlood