Appeel® Notitieboeken - Duurzaam notitieboek gemaakt van appels

Appeel notitieboek zijn duurzame notitieboeken zonder negatieve gevolgen voor het milieu. De boekkaft van het Appeel boek bestaat uit 70% gerecycleerde leermaterialen en 30% appelschillen. De A5 pagina’s zijn eveneens duurzaam, namelijk gemaakt van een samenstelling van appelpulp en plantaardige vezels. Verkrijgbaar in 6 prachtige kleuren waarvan enkele kleuren de aantrekkingskracht van de appel weerspiegelen. Op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk met logo bedrukking? Dit notitieboek is een mooi product om duurzaamheid en originaliteit uit te stralen! De notitieboekjes worden bedrukt d.m.v. blinddruk (zonder gebruikt van inkt).

Duurzaam notitieboek als relatiegeschenk

Verras klanten en relaties met deze unieke notitieboeken. Deze zijn nieuw op de markt. Deze A5 notitieboekjes zijn niet alleen duurzaam. Ze zijn ook nog eens praktisch in gebruik. Want de boeken zijn voorzien van een leeslint, sluitelastiek, opbergvak en een penlus. Zo heb je altijd een pen of potlood bij de hand voor het maken van aantekeningen. Bij de productie van Appeel papier wordt alleen gebruik gemaakt van groene energie.

Logo bedrukking zonder inkt

De boeken zijn gemaakt door Casteli in Europa (Italië). Castelli staat bekend om haar luxe notitieboeken van hoge kwaliteit. Wij bedrukken deze duurzame notitieboeken door middel van een blinddruk (preeg). Deze manier van bedrukken geeft een stijlvolle look aan het boek en er wordt geen gebruik gemaakt van inkt. Dit boek in het echt bekijken? Bezoek onze showroom of vraag een sample aan.