Appeel® Notitieboeken - Duurzaam notitieboek gemaakt van appels

Notitieboeken gemaakt van appels? Jazeker, die bestaan! Appeel notitieboeken zijn duurzaam geproduceerd en bestaan grotendeels uit appelresten. De kaft is namelijk gemaakt van appelschillen, en voor de pagina’s is appelpulp gebruikt. De kaft van het Appeel-notitieboek is gemaakt van 30% appelschillen en 70% gerecyclede leermaterialen. De pagina’s in het notitieboek zijn gemaakt van appelpulp en plantaardige vezels.

Verkrijgbaar in 7 prachtige kleuren waarvan enkele de aantrekkingskracht van de appel weerspiegelen. Op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk met logo bedrukking? Dit notitieboek is een mooi product om duurzaamheid en originaliteit uit te stralen!

duurzaam en eco
appel papier

Duurzaam notitieboek als relatiegeschenk

Verras klanten en relaties met deze unieke notitieboeken. Deze A5 notitieboekjes zijn niet alleen duurzaam. Ze zijn ook nog eens praktisch in gebruik. Want de boeken zijn voorzien van een leeslint, sluitelastiek, opbergvak en een penlus. Zo heb je altijd een pen of potlood bij de hand voor het maken van aantekeningen. Ook het productieproces is milieuvriendelijk: voor het produceren van het Appeel papier wordt alleen groene energie gebruikt. Deze notitieboekjes hebben een veel lagere ecologische voetafdruk dan standaard notitieboekjes.

appeel logo

Logo bedrukking zonder inkt

De Appeel boeken zijn gemaakt door Casteli in Europa (Italië). Castelli staat bekend om haar luxe notitieboeken van hoge kwaliteit. Wij bedrukken deze duurzame notitieboeken door middel van een blinddruk (preeg). Deze manier van bedrukken geeft een stijlvolle look aan het boek en er wordt geen gebruik gemaakt van inkt. Dit boek in het echt bekijken? Bezoek onze showroom of vraag een sample aan.