Beschermingsmiddelen - Minimaliseer risico virusoverdracht

Notepad Factory / Van Den Ende selecteert voor u de belangrijkste beschermingsmiddelen in tijden van corona. Minimaliseer het risico van virusoverdracht en maak een keuze uit het assortiment. Alle producten die wij aanbieden zijn goedgekeurd volgens de daarvoor geldende normen. Gelaatsschermen, gezichtsmaskers, mondmaskers (met en zonder logo bedrukking), bureaublokken, veiligheidshesjes en zelfklevende memoblokken. Deze zijn allemaal naar wens te bedrukken. En zijn ook neutraal, zonder bedrukking, te leveren. Vraag vrijblijvend naar zeer scherpe prijzen bij grote aantallen.

Beschermingsmiddelen met logo bedrukking

Op zoek naar beschermingsmiddelen om personeel, klanten en relaties te beschermen tegen het coronavirus? Alle bovenstaande producten kunnen worden voorzien van een logo, slogan of huisstijl. Denk bijvoorbeeld aan mondkapjes met logo, veiligheidshesje met daarop de melding ‘houd 1,5 meter afstand’ of een bureaublok die medewerkers wijst op de hygiëneregels rondom het coronavirus.

Waarom The Notepad Factory / Van Den Ende?

Wij hebben een showroom in Oss, vlakbij Nijmegen. Hier kunnen onze beschermingsproducten worden bekeken. Maak een afspraak dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat! Wij leveren snel en zorgen voor gratis opmaak van de producten en een gratis proefsdruk. Onze producten worden tevens gratis bezorgd.