Blocnotes met logo bedrukking

Blocnotes met logo bedrukkingBlocnotes bedrukken?

Blocnotes met logo of huisstijl bedrukking zijn een ideaal al relatiegeschenk. Maar ook geliefd onder werknemers. Ondanks alle moderne technieken blijft een blocnote het meest gebruikte product op kantoor. Even snel een aantekening maken tijden eens telefoongesprek? Of notulen maken tijdens een vergadering? Een notitieblok is hiervoor ideaal.

Soorten blocnotes

Er veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Van A4, A5, A6, A7 tot volledig op maat gemaakt. De diktes van de blokken zijn ook variabel leverbaar. Des te dikker het blok des te meer vellen er in het blok aanwezig zijn. Daarnaast zijn ze leverbaar met en zonder dekblad. Een dekblad zorgt voor meer ruimte voor de communicatie van een huisstijl.

Waarom bestellen bij The Notepad Factory?

The Notepad Factory is gespecialiseerd in het bedrukken van blocnotes, notitieboeken en schrijfblokken. Wij doen dit al sinds 1869. Dankzij onze ervaring zijn onze productieprocessen perfect geoptimaliseerd. Hierdoor leveren wij prachtige bedrukte blocnotes tegen scherpe prijzen.

Daarnaast verzorgen wij gratis de opmaak, proefdruk en verzending van uw bestelling. Vraag een vrijblijvende offerte aan, u ontvangt deze vandaag nog in uw mailbox.

Enkele voorbeelden:

Onderstaand enkele voorbeelden van bedrukte blocnotes. Komt u er niet uit? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.