Bureaukalenders

De bureaukalender is een ideaal promotioneel product ook in 2022. Uw firmanaam 365 dagen zichtbaar op het bureau van uw relatie! The Notepad Factory produceert bureaukalenders in verschillende prijsklassen. Van eenvoudige driehoekige bureaukalender (vouwkalender), piramidekalender tot handige spiraal gebonden kalender. Onze luxe bureaukalenders zijn zelfs voorzien van zelfklevende memoblaadjes, handig!

Bureaukalender met logo bedrukken

Bureaukalenders blijven populair. Je kan snel zien een weeknummer opzoeken of data inplannen. Ze staan op een bureau en staan altijd in het zicht. Bedruk deze met uw logo en maak gebruik van deze sluimerende reclame.

Driehoek bureaukalender

Veel bureaukalenders voor 2022 hebben de vorm van een driehoek. Deze vorm wordt vaak gebruikt omdat deze stevig staat op een bureau. Er is minder kans op omvallen. Maar doordat deze driehoekig is, zijn er ook 3 kanten om te bedrukken. Hierdoor is de prijs van een dergelijke kalender lager dan bij een reguliere kalender. Sommige driehoek-kalenders hebben een spiraal bovenaan. Dit zorgt ervoor dat de kalender kan bestaan uit meerdere bladzijdes en dat je bijvoorbeeld elke maand op een andere bladzijde kan tonen.

Geschikt als brievenbuspakket

Een bureaukalender is vanwege het platte formaat geschikt om te versturen naar klanten en relaties. Als relatiegeschenk of als mailingcampagne.

Bekijk ook onze handige bureauonderleggers of onze agenda’s. Wenst u een jaarkalender gedrukt in één van onze notitieboeken of schrijfblokken? Dat kan! Onze prepress afdeling helpt u graag én kosteloos met de opmaak van uw kalender. Een template met de actuele jaarkalender is tot uw beschikking.