Bureauonderleggers & Muismatten Bedrukken

Met een bedrukte bureau-onderlegger of muismat bent u 365 dagen per jaar in beeld bij uw doelgroep. Doeltreffend en voordelig. Want een bureau onderlegger en muismat wordt dagelijks gebruikt. Even snel een notitie maken op de onderlegger? Met deze promotionele producten heeft u altijd papier bij de hand. Is de onderlegger of muismat vol? Scheur dan eevoudig het bovenste vel er vanaf en start weer met een schone lei. Met het stroeve onderblad blijven de bureau-onderleggers en muismatten mooi op hun plaats liggen én is er altijd notitiepapier bij de hand! Vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op: 0412 – 647 944 of mail ons.

Kalender op de bureauonderlegger of muismat

Het praktisch een aan onderlegger van papier is dat er vrijwel alles opgedrukt kan worden. Niet alleen een bedrijfslogo en adresgegevens, maar ook afbeeldingen, wereldkaart of een jaarkalender. Gebruikers vinden dit vaak erg praktisch. Het helpt ze bij het plannen en ze hoeven geen losse kalender op het bureau te plaatsen.

Afscheurbaar

Een bureauonderlegger of muismat & schrijfblok in één bevatten vaak 25 of 50 vellen in het blok. Wanneer een papiervel vol geschreven is, kan deze worden afgescheurd. Hieronder bevindt zich weer een nieuw schoon papiervel.

Full colour bedrukking

Qua bedrukking is vrijwel alles mogelijk. Heeft u geen inspiratie of ideeën voor het design? Geen probleem. Want onze ontwerp afdeling maakt voor u een gratis prachtig ontwerp in full colour. In overleg wordt er vervolgens een finaal design gemaakt. Hiervan ontvangt u nog een gratis proefdruk. Is deze akkoord? Dan starten wij met de productie. Wanneer deze gereed is wordt de order gratis bezorgd.