Bureauonderleggers & Muismatten Bedrukken

Met een bedrukte bureau-onderlegger of muismat bent u 365 dagen per jaar in beeld bij uw doelgroep. Doeltreffend en voordelig. Want een bureau onderlegger en muismat wordt dagelijks gebruikt. Even snel een notitie maken op de onderlegger? Met deze promotionele producten heeft u altijd papier bij de hand. Is de onderlegger of muismat vol? Scheur dan eevoudig het bovenste vel er vanaf en start weer met een schone lei. Met het stroeve onderblad blijven de bureau-onderleggers en muismatten mooi op hun plaats liggen én is er altijd notitiepapier bij de hand! Vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op: 0412 – 647 944 of mail ons.

[product_category per_page=”6″ columns=”4″ orderby=”” order=”” category=”bureauonderleggers”]

Kalender op de bureauonderlegger of muismat

Het praktisch aan een bureauonderlegger van papier is dat er altijd schrijfpapier bij de hand is.  De bureauonderlegger is helemaal naar wens te bedrukken.  Niet alleen een bedrijfslogo en adresgegevens, maar ook afbeeldingen  of een jaarkalender. Gebruikers vinden dit vaak erg praktisch. Het helpt ze bij het plannen en ze hoeven geen losse kalender op het bureau te plaatsen. Onze bureau onderleggers zijn verkrijgbaar in o.a.: A3 en A2 formaat.

Afscheurbaar

Een bureauonderlegger of muismat & schrijfblok in één bevatten vaak 25 of 50 vellen in het blok. Wanneer een papiervel vol geschreven is, kan deze worden afgescheurd. Hieronder bevindt zich weer een nieuw schoon papiervel. Het papier is uiteraard perfect om op te schrijven.

Full colour bedrukking

Qua bedrukking is vrijwel alles mogelijk. Heeft u geen inspiratie of ideeën voor het design? Geen probleem. Want onze ontwerp afdeling maakt voor u een gratis prachtig ontwerp in full colour. In overleg wordt er vervolgens een finaal design gemaakt. Hiervan ontvangt u nog een gratis proefdruk. Is deze akkoord? Dan starten wij met de productie. Wanneer deze gereed is wordt de order gratis bezorgd.

Een bureau onderlegger is een relatiegeschenk dat je klant of relatie echt gaat gebruiken omdat het heel praktisch is. De bladen zijn makkelijk af te scheuren van het blok. Een bureau onderlegger is eigenlijk een kalender en notitieblok in één!

Wat bedruk je op een bureau onderlegger?

Handig voor klanten is het wanneer de contactgegevens van je bedrijf of organisatie opstaan. Maar je kan er ook tips en wetenswaardigheden op drukken. Zet er bijvoorbeeld een omreken schema op van cm’s naar inches. Of van kilogrammen naar ponden (kg naar lbs). Heb je internationale vestigingen? Plaats er dan internationale vakantiedagen of vrije dagen op. Lever je kantoorartikelen of ben je ergo-therapeut? Zet er dan ontspanningsoefeningen op die men achter het bureau kan doen. Een marketingbureau? Plaats er een inhaakkalender op. Transportbedrijf of logistiek planning? Plaats er internationale feestdagen op. Andere ideeën? Wij denken graag met u mee, neem contact met ons op!