Agenda's 2022 - Agenda prachtig bedrukt met eigen logo!

Bestel onze luxe Castelli® 2022 agenda’s
Wij hebben een selectie gemaakt agenda’s met de meest populaire indelingen en formaten. Op zoek naar een handzame en compacte agenda? Kies dan de Minitimer of Pockettimer. Deze agenda’s hebben een harde kaft (hardcover) en zijn bekleed met glad kunstleder. Onze andere Castelli agenda’s hebben een gewatteerde omslag en hebben daardoor een luxe uitstraling. De agenda’s zien er stijlvol uit en worden bedrukt met een prachtige foliedruk of preegdruk. Populair als relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk voor klanten, werknemers en relaties.

Alle agenda’s zijn verkrijgbaar vanaf 25 stuks in blauw of zwart (levertijd: 2 weken). Vanaf 300 stuks zijn er meer kleuren beschikbaar. De levertijd is dan wat langer, voor exacte levertijden of meer info neem contact met ons op.

Waarom een agenda bedrukken?

Luxe agenda’s zoals de Castelli agenda zijn populaire eindejaarsgeschenken. Rond kerst en het nieuwe jaar verras je werknemers, klanten en relaties met een Castelli agenda. Een reguliere agenda verdwijnt vaak direct in de prullenbak. Maar met een Castelli agenda wil men gezien worden. En deze agenda’s worden in reviews goed beoordeeld door de praktische eigenschappen. Zoals het leeslint en hoekperforatie.

Geen tijd om de agenda’s bij iedereen persoonlijk af te geven? Deze kunnen ook eenvoudig worden opgestuurd en passen door de brievenbus.

Waarom een Castelli agenda?

Castelli is een Italiaans bedrijf dat notitieboeken en agenda’s maakt. Lindo en Maria Castelli zijn hun bedrijf gestart in het mooie Bergamo. Alle agenda’s en notitieboeken zijn voorzien van FSC papier uit duurzame bossen. Het bedrijf is voor het design samenwerkingen aangegaan met grote Italiaanse modehuizen.

De agenda’s zijn mooi, zeer degelijk en bevatten prachtig papier. Maar dat niet alleen. Ze zijn ook zeer praktisch en er is keuze uit diverse indelingen. Bijvoorbeeld elke dag op een nieuwe pagina of een week verdeeld over 2 pagina’s. En met een of halfuur-indeling.

Ik heb agenda's met spoed nodig, kan dat?

Ja dat kan. Wij bedrukken de agenda’s in onze eigen drukkerij in Oss. Hierdoor hebben wij volledige controle over de kwaliteit. Maar ook over de snelheid van de levering. Onze standaard levertijd is slechts 2 weken. Snellere levering nodig? Neem contact met ons op. De agenda’s eerst in het echt bekijken? Bezoek onze showroom in Oss, de koffie staat klaar. De agenda’s zijn leverbaar vanaf 25 stuks.

Wij zijn goed in het bedrukken van agenda’s. En ook in de opmaak daarvan. Daarom regelen wij gratis de opmaak (ontwerp) van de agenda’s. Na akkoord op het voorstel volgt er een gratis proefdruk. Om te controleren of alles naar wens is. Hierna gaan wij aan de slag en wanneer de bestelling gereed is en na een strenge kwaliteitscontrole worden de Castelli agenda’s gratis bezorgd. Vragen of advies? Neem contact met ons op, wij helpen graag.