Castelli® notitieboeken bedrukt met logo

Deze notitieboeken worden gemaakt in Bergamot in Italië. Dit 50 jaar oude familiebedrijf houdt van kwaliteit en werkte voor eerdere collecties samen met bedrijven als Louis Vuitton en La Scala. Wij zijn officieel dealer van Castelli en mogen deze bedrukken met uw bedrijfslogo of ander ontwerp. Klik onderstaand op het notitieboekje van uw keuze en vraag een scherpe offerte aan. Vragen, advies of meer info? Gebruik ons contactformulier of +31 578 69 96 00.

Castelli - Soft Touch

Vanaf 50 stuks – Snel geleverd
Het populairste Castelli notitieboek. De harde kaft is bekleed met zacht boekmateriaal met matte uitstraling. Dit leent zich uitstekend voor een mooie diepe en goed leesbare preeg (blinddruk). Het Soft Touch boek is tevens geschikt voor folie- en digitaaldruk. De Soft Touch notitieboeken worden geleverd met een bijpassende gekleurde sluitband en penlus. Verkrijgbaar in 3 formaten: Pocket (9x14cm), Large (13x21cm) en XLarge (19x25cm)

[product_category per_page=”18″ columns=”6″ orderby=”” order=”” category=”castelli-soft-touch-notitieboeken”]

Castelli - Zakelijk

Vanaf 50 stuks – Snel geleverd
Castelli notitieboek met harde kaft klassiek kunstleder met een lichte nerf. Dit notitieboek is zeer geschikt voor plaatsing van uw logo in foliedruk. Dit Castelli Notitieboek  komt sterk overeen met de bekende boekkaft van het Moleskine notitieboek. Verkrijgbaar in formaten: Pocket (9x14cm), Large (13x21cm) en XLarge (19x25cm)

[product_category per_page=”12″ columns=”5″ orderby=”” order=”” category=”castelli-zakelijke-notitieboeken”]

Castelli - Premium Lederlook

Vanaf 50 stuks – Snel geleverd
Premium Lederlook notitieboek van Castelli. Een notitieboek dat het luxe gevoel geeft van een echt lederen boek. Het boekmateriaal heeft de unieke eigenschap van een soepele onregelmatige lederstructuur. Verkrijgbaar in drie mooie bruine ledertinten en in het zwart en donkerblauw. Het Premium Lederlook boek is zeer geschikt voor blinddruk. Verkrijgbaar in: formaat Large (13x21cm)

[product_category per_page=”12″ columns=”5″ orderby=”” order=”” category=”castelli-premium-lederlook-notitieboeken-2″]

Castelli - Appeel® - NIEUW!!

Vanaf 50 stuks – Levertijd 2 weken 

Appeel is een duurzaam notitieboek gemaakt van appelschillen. De pagina’s in dit blauwe boek zijn gemaakt van appelpapier. Dit papier is gemaakt van appelschillen en andere plantaardige vezels. De kaft van het boek is gemaakt van restmaterialen. Namelijk van gemalen appelschillen (30%) en gerecycled leer (70%).

Dit boek wordt voorzien van een logo in blinddruk. Een chique manier van bedrukking zonder gebruik van inkten. Een aanvullende luxe optie is een banderol van recycled papier (papieren wikkel om het boek) met eigen opdruk.

Verkrijgbaar in 3formaat Large 13x21cm.

[product_category per_page=”12″ columns=”5″ orderby=”” order=”” category=”appeel-eco-notitieboeken”]

Castelli - Flexibele kaft - Soft Touch

Vanaf 50 stuks – Snel geleverd
Dit Soft Touch notitieboek heeft een buigzame kaft (softcover).. Deze flexibele kaft is net als de kaft van de Castelli Soft Touch uitstekend geschikt voor alle soorten bewerking. Het materiaal is mat en voelt zacht aan. Verkrijgbaar in 3 formaten: Pocket (9x14cm), Large (13x21cm) en XLarge (19x25cm)

[product_category per_page=”12″ columns=”5″ orderby=”” order=”” category=”castelli-flexisoft”]

Castelli - Prismalux

Vanaf 500 stuks* – Levertijd 7 weken 
Dit Prismalux notitieboek nodigt uit tot creativiteit. Het boek wordt namelijk helemaal naar wens bedrukt. Er zijn geen grenzen aan de grafische mogelijkheden. De boekkaft kan zowel mét als zonder verdikkende opvulling geleverd worden. Gedeeltelijk vernissen en toepassen van foliedruk zijn extra opties om het effect te vergroten. Verkrijgbaar in 3 formaten: Pocket (9x14cm), Large (13x21cm) en XLarge (19x25cm)

*Minder boeken nodig? Ga dan naar het 100% Custom Prisma boek, al vanaf 200 stuks, klik hier

[product_category per_page=”12″ columns=”5″ orderby=”” order=”” category=”castelli-prismalux-notitieboeken”]

Meer informatie? Wij helpen u graag verder! Mail ons via welkom@vandermost.com of  bel tel. +31 578 69 96 00.

Castelli Notitieboeken

Het luxe Italiaanse Castelli© notitieboek is een praktisch en duurzaam notitieboek. Verkrijgbaar in 5 typen. Ideaal voor notities of schetsen op het werk, op reis of in uw vrije tijd. Castelli onderscheidt zich door de ruime keuze uit kaftmaterialen, kleuren én personalisatiemogelijkheden. De boeken zijn voorzien van een handig sluitelastiek, penlus en praktisch opbergvak achterin het boek. Dit opbergvak is ideaal voor het bewaren van tickets, bonnetjes of losse aantekeningen en prints.

Het boek heeft zijdezachte ivoorkleurige pagina’s (FSC papier afkomstig van duurzame bossen) en afgeronde hoeken. Om het elegante uiterlijk compleet te maken zijn de boeken voorzien van een gouden leeslint. Dit luxe en betaalbare Castelli notitieboek kan ook worden bedrukt met uw bedrijfslogo.

*Castelli potlood is te bedrukken met uw logo/tekst.