Castelli® notitieboeken bedrukt met logo

Klik op het boek van uw keuze en vraag offerte aan! U ontvangt de prijs van uw Castelli notitieboek binnen 24 uur in uw mailbox. Bellen kan ook! Tel. +31 (0)412 – 647 944.

Castelli - Soft Touch

Vanaf 50 stuks – Snel geleverd
Dit notitieboek is bijzonder populair omdat het zachte boekmateriaal met matte uitstraling zich goed leent voor een mooie diepe, goed leesbare preeg (blinddruk). Het Soft Touch boek is tevens geschikt voor foliedruk en digitaaldruk. Soft Touch notitieboeken zijn verkrijgbaar in een selectie hedendaagse kleuren met een bijpassende gekleurde sluitband en penlus.

Verkrijgbaar in formaten: Pocket (9x14cm), Large (13x21cm) en XLarge (19x25cm)

Castelli - Zakelijk

Vanaf 50 stuks – Snel geleverd
Castelli notitieboek in klassiek kunstleder met een lichte nerf. Dit notitieboek is zeer geschikt voor plaatsing van uw logo in foliedruk. Castelli Notitieboek – Zakelijk komt sterk overeen met de bekende boekkaft van het Moleskine notitieboek.

Verkrijgbaar in formaten: Pocket (9x14cm), Large (13x21cm) en XLarge (19x25cm)

Castelli - Premium Lederlook

Vanaf 50 stuks – Snel geleverd
Met dit Premium Lederlook notitieboek heeft u een boek in handen wat het luxe gevoel geeft van een echt lederen boek. Het boekmateriaal heeft de unieke eigenschappen van een soepele onregelmatige lederstructuur en is verkrijgbaar in drie mooie bruine ledertinten. Het is ook verkrijgbaar in de zwart en donkerblauw. Het Premium Lederlook boek is zeer geschikt voor blinddruk.

Verkrijgbaar in formaten: Large (13x21cm) 

Castelli - Flexibele kaft - Soft Touch

Vanaf 50 stuks – Snel geleverd
Dit Soft Touch notitieboek heeft een buigzame kaft. Deze flexibele kaft is net als de kaft van de Castelli SOFT TOUCH uitstekend geschikt voor alle soorten bewerking. Het materiaal is mat en voelt zacht aan.

Verkrijgbaar in formaten: Pocket (9x14cm), Large (13x21cm) en XLarge (19x25cm)

Castelli - Prismalux

Vanaf 500 stuks*) – Levertijd 7 weken 
Dit Prismalux notitieboek nodigt uit tot creativiteit. Het boek wordt namelijk helemaal naar wens bedrukt. Er zijn geen grenzen aan de grafische mogelijkheden. De boekkaft kan zowel mét als zonder verdikkende opvulling geleverd worden. Gedeeltelijk vernissen en toepassen van foliedruk zijn extra opties om het effect te vergroten.

Verkrijgbaar in formaten: Pocket (9x14cm), Large (13x21cm) en XLarge (19x25cm)

*)Minder boeken nodig? Ga dan naar het 100% Custom Prisma boek, al vanaf 200 stuks, klik hier

Het luxe Italiaanse Castelli© notitieboek is een praktisch en duurzaam notitieboek. Verkrijgbaar in 5 typen. Ideaal voor notities of schetsen op het werk, op reis of in uw vrije tijd. Castelli© onderscheidt zich door de ruime keuze uit kaftmaterialen, kleuren én personalisatiemogelijkheden. De boeken zijn voorzien van een handig sluitelastiek, penlus en praktisch opbergvak achterin het boek. Dit opbergvak is ideaal voor het bewaren van tickets, bonnetjes of losse aantekeningen en prints.

Het boek heeft zijdezachte ivoorkleurige pagina’s (FSC papier afkomstig van duurzame bossen) en afgeronde hoeken. Om het elegante uiterlijk compleet te maken zijn de boeken voorzien van een gouden leeslint. Dit luxe en betaalbare Castelli notitieboek kan vanaf nu ook worden bedrukt met uw bedrijfslogo!

AANBIEDING: Ontvang een GRATIS stoer Castelli potlood* (bij de modellen: Zakelijk, Soft Touch en Premium Lederlook).

*Castelli potlood is te bedrukken met uw logo/tekst.

Meer informatie? Wij helpen u graag verder! Mail ons via castelli@notepad-factory.com of  bel tel. +41 (0)412 – 647944