Club of Notes innoveert voor u!

De Club of Notes is een sterk en gepassioneerd wereldwijd samenwerkingsverband dat als doel heeft; De wens om het beste wat voort komt uit de samenwerking op het gebied van innovatie en techniek te delen met de klantenkring. Opgericht in 1989, is Club of Notes  een van ’s werelds grootste leveranciers van bedrukte zelfklevende memoblaadjes. Club of Notes is een samenwerkingsverband van ca. 40 drukkerijen over de hele wereld.

Club of Notes International

Van den Ende bv – The Notepad Factory is  sinds 2001, exclusief namens de Benelux, lid van Club of Notes International. Club of Notes International is een internationale strategische alliantie van drukkerijen die allen hetzelfde unieke zelfklevende kwaliteitspapier verwerken tot promotionele zelfklevende memoblokken.

Ter ondersteuning beschikken de Club of Notes pre-press diensten over wereldwijde uitwisselingsmogelijkheden (ftp-server based). Multinationale bedrijven wordt op deze wijze een one chain-one link supply source geboden.

De Club of Notes biedt haar leden de noodzakelijk diensten in de groeiende markt van bedrukte zelfklevende memoblokken. De technische- en marketing ondersteuning, een jaarlijks congres dat Club of Notes leden de mogelijkheid biedt ideeën uit te wisselen en prestaties te staven, maken allen deel uit van het unieke Club of Notes concept.

De relaties van The Notepad Factory profiteren mee van het Club of Notes lidmaatschap middels toegang tot:

  • een grenzeloos scala aan promotionele memoproducten;
  • alle mogelijke grafische technologieën en productiefaciliteiten;
  • kennis van wereldwijde trends en innovaties;
  • scherpe papierprijzen;
  • milieuvriendelijke productiemethoden en -middelen.

De uitwisseling en bundeling van expertise van de Club of Notes leden garanderen optimale mogelijkheden voor uw promotionele acties rondom uw brand, product of service.

Hartelijk welkom bij The Notepad Factory, hartelijk welkom bij de Club of Notes!

 

 

Club of Kids

Club of Kids

The Club of Kids is een charitatief initiatief van de Club of Notes. Leden van Club of Notes steunt onderwijs voor kinderen van het Than Namchai weeshuis in Thailand.