Lid van Club of Notes International

Wat is de Club of Notes?

De Club of Notes is een sterk en gepassioneerd wereldwijd samenwerkingsverband dat als doel heeft; De wens om het beste wat voort komt uit de samenwerking op het gebied van innovatie en techniek te delen met de klantenkring. Opgericht in 1989, is Club of Notes  een van ’s werelds grootste leveranciers van bedrukte zelfklevende memoblaadjes. Club of Notes is een samenwerkingsverband van ca. 40 drukkerijen over de hele wereld.

club of notes international

Exclusief lid sinds 2001

Drukkerij Van den Ende bv – The Notepad Factory is sinds 2001, exclusief namens de Benelux, lid van Club of Notes International. Club of Notes International is een internationale strategische alliantie van drukkerijen die allen hetzelfde unieke zelfklevende kwaliteitspapier verwerken tot promotionele zelfklevende memoblokken.

Ter ondersteuning beschikken de Club of Notes pre-press diensten over wereldwijde uitwisselingsmogelijkheden (ftp-server based). Multinationale bedrijven wordt op deze wijze een one chain-one link supply source geboden.

De voordelen op een rij

De relaties en klanten van The Notepad Factory profiteren mee van het Club of Notes lidmaatschap:

  • scherpe papierprijzen
  • milieuvriendelijke productiemethoden en productiemiddelen
  • een grenzeloos scala aan promotionele memoproducten
  • alle mogelijke grafische technologieën en productiefaciliteiten
  • kennis van wereldwijde trends en innovaties

De uitwisseling en bundeling van expertise van de Club of Notes leden garanderen optimale mogelijkheden voor uw promotionele acties rondom uw brand, product of service.

Club of Notes International Family

Club of Notes International – Leden

Zelfklevende memoblokken

De Club of Notes biedt haar leden de noodzakelijk diensten in de groeiende markt van bedrukte zelfklevende memoblokken. De technische- en marketing ondersteuning, een jaarlijks congres dat Club of Notes leden de mogelijkheid biedt ideeën uit te wisselen en prestaties te staven, maken allen deel uit van het unieke Club of Notes concept.

 

Club of Kids

Club of Kids

The Club of Kids is een charitatief initiatief van de Club of Notes. Club of Notes steunt onderwijs voor kinderen van het Baan Than Namchai weeshuis in Thailand.