Digitale smart schrijfsets

Naast de traditionele schrijfblokken uit onze eigen drukkerij kunt u bij ons ook terecht voor digitale schrijfsets. De digitale schrijfset zorgt voor smart writing. Dit houdt in dat je de pen kan koppelen aan de bijbehorende applicatie. Wanneer je de tekst schrijft met de pen komt deze door in de applicatie, zodat je je notities kunt bewerken en gemakkelijk kunt delen met anderen.

Handgeschreven aantekeningen digitaliseren

Dankzij de gratis Neo Studio app kan je schrijven met de Neo Smartpen en deze digitaal maken. Hierdoor kan je notities, schetsen en ideeën in verschillende bestandsformaten (pdf, afbeelding, SVG bestanden) eenvoudig delen en bewerken.

Deel je teksten en tekeningen in GIF’s die het proces van dit alles laten zien. Daarnaast kan je audio opnemen terwijl je aantekeningen maakt met de Neo Smartpen. Dus je mist niets van een training, lezing of vergadering. Gratis verkrijgbaar in de appstore.

Neo smartpen M1+

Met de Neolab Neo Smartpen M1 digitaliseer je gemakkelijk jouw aantekeningen. Via Bluetooth verbind je de smartpen met je telefoon. Hierop download je de Neo Studio app voor Android of Apple. Wanneer je iets opschrijft, zendt de Smartpen de tekst of illustratie naar de app. Vanuit de app pas je de kleur of het formaat aan, vertaal je de tekst of stuur je de aantekeningen door. Ook als je jouw telefoon of tablet niet bij je hebt, kun je de Smartpen gebruiken. Het interne geheugen slaat tot 1000 A4’tjes op. Zodra je de M1 weer verbindt met je apparaat digitaliseert hij alle opgeslagen aantekeningen. Voor de B2B markt is de Neolab smartpen per stuk te bestellen.

Er is ook gratis Ncode papier te downloaden en gratis te printen. Bekijk de Ncode printables.

Neo Dimo Smartpen

Deze Dimo Smartpen is ideaal voor het digitaliseren van aantekeningen en schetsen. Het is de meest voordelige Smartpen. De goede kwaliteit gecombineerd met de lage aankoopprijs maken dit een populaire Smartpen.