Digitale smart schrijfsets

Naast de traditionele schrijfblokken en notitieboeken uit onze eigen drukkerij kunt u bij ons ook terecht voor digitale notitieboeken en schrijfsets. De digitale schrijfset zorgt voor smart writing. Dit houdt in dat je de pen kan koppelen aan de bijbehorende applicatie. Wanneer je de tekst schrijft met de pen komt deze door in de applicatie, zodat je je notities kunt bewerken en gemakkelijk kunt delen met anderen.

[product_category per_page=”16″ columns=”5″ orderby=”menu_order” order=”” category=”digitale-oplossingen”]

Wat is smart writing?

Dankzij smart writing kan je handgeschreven notities en tekeningen digitaliseren. Het gevoel van schrijven op papier is niet te evenaren. Er zijn digitale notitieboeken, een soort schrijftablet, om aantekeningen en schetsen om te zetten naar je PC, laptop of smartphone. Maar veel mensen vinden dat dit een andere manier van werken is dan op papier. Door een smartpen te gebruiken zoals de: Neo Smartpen of Moleskine Pen+ Ellipse kan je op papier schrijven en de notities omzetten om ze vervolgens digitaal te bewerken of om op te slaan. Voor de Neo Smartpen gebruik je de Ncode notitieboeken.

Handgeschreven aantekeningen digitaliseren

Dankzij de Neo Studio app of bijbehorende Moleskine app kan je schrijven met de Smartpen en hetgeen je geschreven hebt digitaal maken. Hierdoor kan je notities, schetsen en ideeën in verschillende bestandsformaten (pdf, afbeelding, SVG bestanden) eenvoudig delen en bewerken. Deze apps zijn gratis verkrijgbaar in de App Store of Google Play. Deel eenvoudig je notities of schetsen met anderen. Deel je teksten en tekeningen in GIF’s die het proces van dit alles laten zien. Daarnaast kan je audio opnemen terwijl je aantekeningen maakt met de Neo Smartpen. Dus je mist niets van een training, lezing of vergadering.

Neo Smartpen

Met de Neolab Neo Smartpen digitaliseer je gemakkelijk aantekeningen. Via Bluetooth verbind je de Smartpen met je smartphone. Hierop download je de Neo Studio app voor Android of Apple. Wanneer je iets opschrijft, zendt de Smartpen de tekst of illustratie naar de app. Vanuit de app pas je de kleur of het formaat aan. Vertaal je de tekst of stuur je de aantekeningen door. Telefoon of tablet niet bij? Het interne geheugen slaat tot 1000 A4’tjes op. Zodra je de Smartpen weer verbindt met je device digitaliseert hij alle opgeslagen aantekeningen. Er is ook gratis Ncode papier te downloaden en gratis te printen. Bekijk de Ncode printables.

Neo Dimo Smartpen (voordelig!)

Deze Dimo Smartpen is ideaal voor het digitaliseren van aantekeningen en schetsen. Het is de meest voordelige Smartpen. De goede kwaliteit gecombineerd met de lage aankoopprijs maken dit een populaire Smartpen. Ook deze pen wordt gebruik in combi met het Ncode notitieboek.