Doosjes laten bedrukken? Wij bedrukken dozen in alle formaten en volledig naar wens

Wij bedrukken allerlei soorten kartonnen doosjes met een logo, eigen ontwerp of in een huisstijl. Onze handige en voordelige bedrukte dozen worden ook nog eens razendsnel geleverd. Veel dozen worden ook op maat geleverd. Dus komt u er niet uit? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ons assortiment varieert van handige brievenbusdozen, wijndozen, doosjes met deksel, sleeves en stevige productverpakkingsdozen. Deze worden prachtig full colour bedrukt. Wij verzorgen gratis de opmaak en een proefdruk. Vraag snel een vlijmscherpe offerte aan!

Waarom doosjes laten bedrukken?

Een bruine kartonnen doos valt minder op dan een kleurrijk bedrukte doos. Je maakt makkelijk en snel reclame met een doos met een bedrijfslogo of volledig in de huisstijl. Bedrukte doosjes worden ook veel gebruikt door webshops. Zo krijgt de klant een extra beleving wanneer deze een mooi bedrukte doos of brievenbusdoos ontvangt. Wanneer je de binnenzijde van deze doosjes ook laten bedrukken met een grappige of liefdevolle boodschap krijgt uw klant vanzelf een glimlach op zijn/haar gezicht. Een mooie bedrukte doos is een extra visitekaartje van uw bedrijf of webshop.

Waarvoor worden doosjes met logo gebruikt?

Ze worden gebruikt als productverpakking of om producten of samples op te sturen. Met een mooie bedrukte verpakking krijgt een product meer beleving mee. Daarnaast worden de dozen ook gebruikt voor productintroducties of het verpakken en versturen van relatiegeschenken.

Waarom doosjes laten bedrukken door The Notepad Factory / Van Den Ende?

Wij hebben al meer dan 100 jaar ervaring. En staan bekend om onze betrokkenheid en hoge kwaliteit. Al ons drukwerk is voorzien van prachtige kleuren. Wij leveren razendsnel en voordelig omdat wij alles in eigen huis bedrukken. Ons ontwerpteam maakt daarnaast gratis een ontwerp voor uw doosjes. Zo bespaart u tijd en geld op de ontwerpkosten. Wij hebben een uitgebreid aanbod: wijndozen, brievenbusdozen, doosjes met deksels en zelfs sleeves (als extra luxe uitstraling voor een productverpakking). Maar staat de gewenste doos of afmeting hier niet bij? Neem dan contact met ons op want wij leveren ook bedrukte dozen op maat.