Geeltjes met logo bedrukken

Wat zijn geeltjes?

‘Geeltjes’ is een woord dat op verschillende manier wordt gebruikt. Onderstaand een overzicht van de betekenissen van een ‘geeltje’.

  • Het 25 gulden bankbiljet
  • Een oude gebakken steen, afkomstig uit Friesland (Friese geeltjes)
  • Zelfklevende memoblaadjes (Post-it of Sticky notes)

Waarom worden zelfklevende memoblaadjes ook ‘geeltjes’ genoemd?

Post-its zijn een bekend product van fabrikant 3M. Het zijn notitieblaadjes met een plakrandje. Het voordeel van dit plakrandje is dat ze niet weg kunnen waaien. En je kan ze ergens opplakken, bijvoorbeeld op een beeldscherm of whiteboard. De blaadjes werden initieel alleen in het geel geproduceerd. Hierdoor worden deze blaadjes ook vaak ‘geeltjes’ genoemd. In de loop der jaren kwamen daar ook andere kleuren bij zoals: groen, roze, wit, blauw en oranje.

Kunnen geeltjes worden bedrukt met een logo?

Ja, dat kan. Zelfklevende notitieblaadjes zoals Post-it, Sticky Notes, Easy Notes® kunnen worden bedrukt. Deze kunnen worden voorzien van een logo, slogan of contactgegevens. De blaadjes kunnen ook met een bedrukte kaft of in een boekvorm worden geleverd.

Hoe zit het met het milieu?

The Notepad Factory is het enige bedrijf in de Benelux dat de Easy Notes® (ook geeltjes genoemd) mag bedrukken. Deze zelfklevende blaadjes zijn uniek in de markt. Want deze worden gecoat met een in water oplosbare lijm. Daarnaast voldoet Easy Notes® aan het FSC, Blue Angel, ISEGA en DIN EN 71-3 certificaat.

Voorbeelden

[products columns=”3″ orderby=”ID” order=”” ids=”2038, 19040, 2039″]

Over The Notepad Factory

The Notepad Factory is in 1869 opgericht in Rotterdam. In 1979 is de drukkerij verhuisd naar het Brabantse Oss. De drukkerij is gespecialiseerd in het bedrukken van zelfklevende memoblaadjes /geeltjes (zoals Easy Notes®), notitieboeken (o.a. Moleskine en Castelli) en schrijfblokken. Het bedrijf produceert volledig in eigen huis. Hierdoor kan men leveren tegen scherpe prijzen en wordt er toegezien op hoge kwaliteit.