Kubusblokken & Memoblokken

Met een memoblok of kubusblok heeft iedereen altijd praktische memoblaadjes bij de hand. Voor de bedrukking staan alle zijkanten en bovenkanten tot uw beschikking. Wij kunnen ook iedere zijkant van de blokken voorzien van een andere bedrukking. Bij een kubusblok verdwijnt de afbeelding bij het afnemen van de blaadjes. Dit voorkomen? Kies dan onze schuine topblokken. Hierbij blijft de bedrukking tot op het laatste blad compleet in beeld.

Losse memoblaadjes in een memobox

Deze losse blaadjes zitten in een handige houder, ook een memobox genoemd. De houder en de blaadjes worden bedrukt met een logo of huisstijl.

Wat is een kubusblok?

Is een vierkant blok met memoblaadjes. Superhandig en in elk kantoor en huis terug te vinden. Maak even snel een belnotitie voor een collega of een to-do lijstje. Een praktisch relatiegeschenk dat altijd binnen in handbereik ligt. Hierdoor is een logo dat er op wordt gedrukt ook altijd in beeld. Deze memoblokken worden ook geleverd op een mini pallet. Leuk voor koeriersbedrijven, transporteurs, drukkerijen en voor een stoere touch aan de memoblokken. Bekijk hier onze zelfklevende memoblokken (post it notes)?

Wat is een topblok?

Een topblok is een blok met memoblaadjes. Maar niet zomaar een blok met papier. De voorkant is schuin afgeneden. Hierdoor blijft de bedrukking op de schuine afsnede altijd leesbaar. Tot aan het laatste blad. Een topblok loopt dus altijd schuin af. Wij kunnen topblokken ook  stansen. Hierdoor krijgt dit blok een unieke vorm en springt er net even uit.

Memoboxen bedrukken

Wij hebben de klassieke kartonnen papierhouder voor memoblaadjes, beter bekend als de memobox, nieuw leven ingeblazen. Dit hebben we gedaan door een stevigere constructie met een praktische uitneemsleuf te combineren. Dankzij de deze sleuf is het makkelijker om bedrukte notitieblaadjes uit de houder te halen. Daarnaast hebben we de bedrukkingsmogelijkheden verbeterd. Onderstaand een overzicht van onze verschillende memoboxen. Deze bedrukken wij met uw logo of huisstijl tegen een scherpe prijs. En de opmaak van de houder en memoblaadjes? Ons ontwerpteam maakt gratis een prachtige opmaak.