Castelli notitieboeken – Premium Lederlook

Luxe notitieboeken in premium leer look van het Italiaanse merk Castelli©. Castelli is bekend vanwege de hoge kwaliteit. En samenwerkingen qua design met merken zoals Louis Vuitton en La Scala. De boeken hebben een prachtige lederstructuur. Deze A5 notitieboekjes worden bedrukt met een logo of slogan. The Notepad Factory verzorgt gratis de opmaak van het boek. En een gratis digitale drukproef. Vraag snel een scherpe offerte aan en verras binnenkort uw relaties met dit prachtige luxe boek.

Castelli notitieboeken in Premium Leder look incl. gratis potlood

Onze PU lederen Castelli notitieboeken worden tijdelijk geleverd inclusief stoer & trendy Castelli potlood. Dit potlood matcht perfect bij het notitieboek. En uw klanten, leverancier of relaties hoeven zelf niet meer op zoek te gaan naar een bijpassende pen of potlood. Een zeer compleet en luxe relatiegeschenk voor een scherpe prijs.

Waarom luxe Castelli notitieboeken bedrukken?

Omdat dit een van de topmerken in de notitieboekenmarkt is. Het boek wordt geleverd inclusief handige sluitelastiek in bijpassende kleur. En heeft een elegante goudkleurig leeslint. Achter in het boek is een opbergvak voor losse briefjes en aantekeningen.

Waarom bestellen bij the Notepad Factory?

Wij zijn specialist in notitieboeken daarom leveren wij snel, tegen hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Sinds 1869 leveren wij promotionele producten door heel Europa. Ons ontwerp-team maakt gratis een ontwerp en u ontvangt van ons een gratis proefdruk. Uw bestelling wordt uiteraard gratis bezorgd. Vragen of advies nodig? Neem contact met ons op, wij helpen graag. Je betaalt bij ons overigens gewoon op rekening, dat is wel zo handig.