Puzzels bedrukken

Puzzels bedrukken - Met logo of eigen ontwerp

Puzzels zijn momenteel razend populair. Het geeft een rustmoment op een drukke dag. Een leuk en ideaal relatiegeschenk om te voorzien van een logo of huisstijl. Klanten, medewerkers en relaties worden blij verrast met puzzel met logo. Wij bedrukken grote puzzels met logo met 150 stukjes of 500 stukjes. De puzzels worden bedrukt met een logo, huisstijl of ander ontwerp.

Geen eigen ontwerp beschikbaar? Onze designers maken gratis een mooie opmaak. We bedrukken puzzels met alles wat op papier te drukken is. Dus maak gewoon gebruik van bestaand artwork en ontwerpen. Zoals brochures, flyers of foto’s. Legpuzzels zijn een leuke manier om uw merknaam te onthouden en bieden urenlang plezier. De puzzels worden uiteraard geleverd inclusief bedrukte doos. Uw eigen puzzel laten bedrukken? Dat kan al vanaf slechts 100 stuks!

[product_category per_page=”12″ columns=”4″ orderby=”” order=”” category=”legpuzzels”]

 

Waarom een bedrukte puzzel bestellen bij The Notepad Factory / Van Den Ende?

Wij hebben al sinds 1869 ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken en promotionele producten en give aways. Voor al onze klanten regelen wij gratis de opmaak. Vermijd het spenderen van kostbare tijd en frustratie aan het zelf opmaken van de puzzel in een online ontwerptool. Wij nemen dit graag uit handen en sturen van ons ontwerp gratis een proefdruk toe. Bevalt het ontwerp? Dan gaan wij aan de slag met het bedrukken van de puzzels en uiteraard ook de dozen van puzzels. Zo ontstaat er een prachtig en gepersonaliseerd relatiegeschenk. Waar klanten, relaties en medewerkers ontzettend blij van worden. Want wie wordt er niet blij van een momentje voor zichzelf met een mooie legpuzzel van 150 of maar liefst 500 stukjes?

De puzzel eerst in het echt zien? U bent van harte welkom in onze showroom in Oss, de koffie staat klaar!