Leren notitieboek bedrukken… kan dat?

We krijgen regelmatig de vraag naar lederen A4 en A5 notitieboeken met bedrukking. Leer wordt gezien als degelijk en kwalitatief materiaal. En geeft een luxe uitstraling, zeker aan een notitieboek. Een dergelijk boek met logo is mooi om te koppelen aan je merk en leuk om cadeau te doen aan klanten en relaties.

Kan je een leren notitieboek bedrukken?

Het kan wel. Echter de ervaring leert dat deze bedrukkingen vaak snel vervagen of minder mooi worden. Zeker wanneer men kiest voor een gladde leersoort. Daarom wordt leer weinig (full colour) bedrukt. Leer kan wel worden gegraveerd. Bij graveren wordt het het bovenste laag van het leer weggebrand en wordt de bedrukking een paar tinten donkerder dan de originele kleur van het leer. Er is dus geen keuze in kleuren. Omdat vrijwel al onze klanten vragen om meerkleurige bedrukking, bieden wij PU-leren notitieboeken aan.

Voordelen van notitieboeken in lederlook

Onze notitieboeken worden bedrukt in alle mogelijke kleuren. En onze PU lederen notitieboeken met bedrukking zijn zeer voordelig. Daarnaast denken wij  graag met je mee over een leuk en passend ontwerp. Dus je hoeft geen designer of DTP-er in te schakelen om een ontwerp aan te leveren. Wij nemen dit gratis voor je uit handen. Na het ontwerp ontvang je een gratis proefdruk. Zo kan je rustig kijken of dit een ontwerp is dat past bij jouw organisatie en gewenste uitstraling.

Welke leren boeken kunnen er worden bedrukt?

Onderstaand een overzicht van A5 notitieboekjes met leren kaft die kunnen worden bedrukt met een logo of slogan. Klik op een foto voor meer info en productafbeeldingen.

Leren notitieboek bedrukken - Blauw

Notitieboek Zwart leer - personaliserenBruin leren notitieboek met bedrukkingNotitiboek Leer in Camel | Met logo bedrukkingNotitieboek Leer Cognac Bruin

 

 

 

 

Of bekijk hierde complete categorie met lederlook notitieboeken met bedrukking.