Milieuvriendelijke zelfklevende memoblokjes (post its)

Milieuvriendelijke lijm – uniek!

Wij zijn best trots op onze zelfklevende memoblokjes. Omdat ze onderscheidend zijn in de markt. Ze zijn namelijk voorzien van AquaTACK®. Dit is de lijmlaag die wordt gebruikt om de post it blaadjes ergens op te laten plakken en uiteraard om het blokje met blaadjes bij elkaar te houden. Deze lijmlaag is gemaakt op waterbasis. En is vrij van schadelijke stoffen, zoals oplosmiddelen. De plakkracht is perfect.

Milieuvriendelijk papier: graspapier of FSC?

Naast postit met de AquaTACK® lijmlaag kan je kiezen uit verschillende soorten papier. Namelijk regulier papier, FSC papier, gerecycled papier en graspapier.

Graspapier is een milieuvriendelijke papiersoort. Vanwege de besparing op water- en energieverbruik in vergelijking met het gebruik van uitsluitend nieuwe vezels. De ecologische voetafdruk van pulp uit grasvezels is 50% lager vergeleken met nieuwe houtvezels. Daarnaast wordt het verbruik van water voor de verwerking van grasvezels wordt tot een minimum beperkt.

aquatack lijmlaag
Graspapier Memoblaadjes Zelfklevend

Voorbeelden van milieuvriendelijke zelfklevende memoblokjes:

Grootste keuze in zelfklevende memoblokjes (post its)

Wij hebben een zeer ruime keuze in zelfklevende notitieblaadjes. Kunt u niets vinden dat past bij uw wensen? Neem contact met ons op. Er zijn veel aanpassingsmogelijkheden en wij denken graag mee. Of bezoek onze showroom in Oss, de koffie staat klaar!