Notitieboeken ontworpen door Debbie van Eck
Viva notitieboek met bedrukte pagina's
Viva Notitieboek met ASML logo bedrukt

MIX&MATCH - CUSTOM NOTITIEBOEKEN - Offerte aanvragen

Een vaak gestelde vraag: ‘Een rood boek met een geel elastiek, en dan graag een oranje leeslintje… Kan dat ook?’ Ja dat kan nu! Bekijk onze Match&Mix reeks notitieboeken! Exclusief en snel geleverd.

Kies je soort boek en kleur en mix en match vandaag nog met een sluitelastiek, leeslint en penlus naar keuze. Daarnaast ben je helemaal vrij in de keuze uit verschillende kleuren spiegelbladen (binnenzijde kaft). Uw logo prachtig bedrukt op de kaft van het boek én het boek is helemaal af, kleurrijk, passend bij je huisstijl en/of communicatiewens.

Minimaal aantal: 100 stuks.

Klik op het boek van keuze om vandaag nog de prijs van uw custom notitieboek op te vragen of bel ons: 0412-647944.

VIVA (PU)

OFFERTE AANVRAGEN

VIVA – Notitieboek met moderne matte soft touch boekkaft. Dit boekmateriaal is uitstekend geschikt voor logobedrukking door middel van blinddruk. Foliedruk en full colour druk is ook mogelijk. Verkrijgbaar in hardcover en softcover uitvoering. Maak een keuze uit de 13 verschillende boekkleuren en mix met een elastiek, penlus en leeslint kleur naar keuze.

MODERNO (PU)

OFFERTE AANVRAGEN

MODERNO – Het matte boekmateriaal met karakteristieke fijne geruite textuur. Dit boek heeft een strakke moderne uitstraling.Het boek is geschikt voor alle soorten bedrukking: blinddruk, foliedruk en full colour druk. Verkrijgbaar in 6 tinten te combineren met allen standaardkleuren elastiek, penlus, leeslint en spiegelbladen. Hardcover of flexibele kaft, beiden is mogelijk.

CMYK (Gelamineerd papier)

OFFERTE AANVRAGEN

CMYK – Dit door middel van offset bedrukte boek wordt helemaal naar wens in full colour vormgegeven. Voor een prachtige afwerking is er keuze uit: glanslaminaat, matlaminaat, soft touch laminaat of een uitvoering met spotvernis. Kies een bijpassende kleur elastiek, penlus en leeslint en maak hiermee het boekje helemaal af. Natuurlijk ook bij dit boek kies je spiegelbladen in de gewenste kleur.

ELEGANCE (PU)

OFFERTE AANVRAGEN

ELEGANCE – Het boekmateriaal van het Elegance boek is nauwelijks te onderscheiden van echt leder. Deze perfecte imitatie zorgt voor een elegant effect. Verkrijgbaar in bruin, donkerblauw en zwart. Je kunt kiezen uit een hardcover of flexibele kaft. De kleuren van het elastiek passen uitstekend bij de boekkleuren maar mogen natuurlijk ook gewisseld worden door een andere kleur uit het assortiment. Een blinddruk (preeg) past mooi bij dit klassieke boek.

GLOSS (PU)

OFFERTE AANVRAGEN

GLOSS – Dit boek heeft een modern ogende textuur met een metallic gloss. Verkrijgbaar in 6 kleuren die uitstekend matchen bij de ruime keuze aan accessoires en kleuren spiegelbladen (binnenzijde kaft) .

PATTERN (PU)

OFFERTE AANVRAGEN

PATTERN – De carbon vezels geven dit boek een metallic finish. Past dit bij de uitstraling, maak dan een keuze uit de blauwe of de grafiet kleurige variant. Het boek is zowel in hardcover als in flexibele kaft te verkrijgen. Kies een contrasterende kleur in de Mix&Match onderdelen en maak dit boek tot een strakke eyecatcher. Logobedrukking naar wens.

SANDRA (PU)

OFFERTE AANVRAGEN

SANDRA – Het Sandra boek is bekleed met een lederlook materiaal met glanzende finish. Het boekmateriaal is iets gladder en wat voordeliger dan het Elegance boek waarin de ledernerf zichtbaar is. De kleurkeuze is groter dan die van het Elegance boek, het Sandra boek biedt 7 boekkleuren. Mix&Match spiegelbladen, sluitelastiek, penlus, leeslint naar keuze. Alle soorten bedrukking mogelijk.

DOLCE

OFFERTE AANVRAGEN

DOLCE – Het imitatie suède van het Dolce boek geeft een elegante zachte uitstraling. Het aantal boekkleuren is beperkt.  Ook bij het Dolce boek is zelf samen te stellen; Maak een keuze uit het grote assortiment kleuren elastiek, leeslinten, penlussen en spiegelbladen. Net als de andere Mix&Match boeken is de keuze voor het  binnenwerk: gelinieerd, blanco, geruit of gestipt. Kies uit de papiersoorten (wit of ivoor of recycled).

COTTON

OFFERTE AANVRAGEN

COTTON – Het cotton boek heeft een gladde boekbekleding met een gemêleerd kleur effect. Een katoenlook. Verkrijgbaar in de kleuren grafiet en donkerblauw is dit boek te combineren met alle Mix&Match accessoires naar keuze.

CORA (eco)

OFFERTE AANVRAGEN

CORA – Kaft van glad papieren eco materiaal met zichtbare vezels. Verkrijgbaar in hardcover en in flexibele uitvoering. Natuurlijk te vullen met alle soorten papier van de Mix& Match lijn. Kies je voor 100% recycled FSC papier dan is het hele boek een ecologisch verantwoorde keuze. Combineer met een accessoires als elastiek en leeslint naar kleurkeuze. Logo bedrukking naar keuze.

JUTA (eco)

OFFERTE AANVRAGEN

JUTA – Papieren kaft met canvas look & feel. Het Juta notitieboek wordt standaard gevuld met Natuilus Classic 100% recycled papier met FSC certificaat. Maak een keuze uit de 5 boekkleuren en mix&match met gekleurde accessoires als elastiek, penlus en leeslint. Zowel verkrijgbaar in hardcover als flexibele uitvoering. Eco vriendelijke keuze!

GROWBOOK – In de kaft van het hardcover GROWBOOK®  zijn twee zichtbare zaden van de zwarte dennenboom (pinus nigra) verwerkt. Deze boom wordt in onze klimaatzone het meest  gebruikt voor de productie van hout- en papierwaren. Meer lezen over het unieke karakter van het GROWBOOK® en over de kweekinstructies? Klik hier.
Zaden in een houten omhulsel kunnen worden verwerkt in alle Mix&Match boeksoorten, echter sluit om reden van duurzaam- en stoerheid het mooiste aan bij de kaft van het Juta boek.