Agenda's 2023 - Agenda's bedrukt met eigen logo!

Wij bedrukken Moleskine agenda’s en leveren daarnaast agenda’s volledig op maat. De agenda’s van Moleskine zien er niet alleen luxe uit…dat zijn ze ook. Dit A-merk levert agenda’s van topkwaliteit met leeslint, sluitelastiek en meer handige extra’s. Wij bedrukken deze met een stijlvolle foliedruk of inktloze preegdruk (blinddruk). Deze zijn al leverbaar vanaf slechts 50 stuks! Onze agenda’s op maat maken van jouw relatiegeschenk iets unieks en zijn leverbaar vanaf 250 stuks. Bijna alles is mogelijk bij deze bedrukte agenda’s. Agenda’s zijn populair als relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk voor klanten, werknemers en relaties. Zoek je iets specifieks? Neem contact met ons op, wij hebben altijd een passende agenda.

Moleskine Weekagenda's (Weekly)

[products columns=”6″ orderby=”title” order=”ASC” ids=”46021, 46030, 46033, 46035, 46037″]

Moleskine Dagagenda's (Daily)

[products columns=”6″ orderby=”title” order=”ASC” ids=”45992, 46006, 46009, 46011, 46013″]

Agenda's op maat

Onderstaande agenda’s zijn verkrijgbaar in alle kleuren en formaten en worden volledig naar wens ingericht. De foto’s geven een indicatie van de vele mogelijkheden. Het verschil in onderstaande agenda’s is het omslagmateriaal van de kaft. Leverbaar vanaf slechts 250 stuks.

[products columns=”6″ orderby=”title” order=”” ids=”45907, 45887, 45899, 45894, 45881, 45809, 45801, 45805″]

Waarom een agenda bedrukken?

Luxe agenda’s zoals de Moleskine agenda zijn populaire eindejaarsgeschenken. Rond kerst en het nieuwe jaar verras je werknemers, klanten en relaties met een Moleskine agenda. Een reguliere agenda verdwijnt vaak direct in de prullenbak. Maar met een Moleskine agenda wil men gezien worden. En deze agenda’s worden in reviews goed beoordeeld door de praktische eigenschappen. Zoals het leeslint en sluitelastiek. Geen tijd om de agenda’s bij iedereen persoonlijk af te geven? Deze kunnen ook eenvoudig worden opgestuurd en passen door de brievenbus.

Waarom een Moleskine agenda?

Alle Moleskine agenda’s zijn voorzien van FSC papier uit duurzame bossen. Veel bedrijven koppelen graag hun merknaam aan een bedrijf als Moleskine. Denk aan de NOS, KNVB, PWC en meer. De agenda’s zijn mooi, zeer degelijk en bevatten prachtig papier. Maar dat niet alleen. Ze zijn ook zeer praktisch en er is keuze uit diverse indelingen. Bijvoorbeeld elke dag op een nieuwe pagina of een week verdeeld over 2 pagina’s.

Ik heb agenda's met spoed nodig, kan dat?

Ja dat kan. Wij bedrukken de agenda’s in onze eigen drukkerij in Oss. Hierdoor hebben wij volledige controle over de kwaliteit. Maar ook over de snelheid van de levering. Onze standaard levertijd is slechts 2 weken. Snellere levering nodig? Neem contact met ons op. De agenda’s eerst in het echt bekijken? Bezoek onze showroom in Oss, de koffie staat klaar. De agenda’s zijn leverbaar vanaf 50 stuks.

Wij zijn goed in het bedrukken van agenda’s. En ook in de opmaak daarvan. Daarom regelen wij gratis de opmaak (ontwerp) van de agenda’s. Na akkoord op het voorstel volgt er een gratis proefdruk. Om te controleren of alles naar wens is. Hierna gaan wij aan de slag en wanneer de bestelling gereed is en na een strenge kwaliteitscontrole worden de agenda’s gratis bezorgd. Vragen of advies? Neem contact met ons op, wij helpen graag.

Custom made agenda? Laat een agenda op maat maken

Waarom kiezen bedrijven en organisaties voor een custom made agenda? Omdat ze willen dat deze 100% aansluit bij de huisstijl van hun bedrijf. Maar ook omdat men graag specifieke agenda-eigenschappen combineert en deze combinaties niet standaard te vinden zijn. Denk aan eigenschappen als een sluitelastiek, specifieke agenda-indeling, penlus, formaat, papiersoort, kaftmateriaal, bedrukking aan de binnenzijde enz. Wij maken deze agenda’s ook op maat voor bedrijven zodat zij deze private label in kunnen zetten.

Op zoek naar een totaal ander ontwerp, indeling of kleur? Kies een custom made agenda. Met keuze uit verschillende kaften, full colour bedrukking, diverse sluitelastieken en agenda-indelingen. Deze zijn al leverbaar vanaf 250 stuks. Neem contact met ons op, en wij maken vrijblijvend een voorstel.