Moleskine Agenda's | Bedrukt met logo

De Moleskine agenda’s voor 2023 zijn weer binnen! Bestel deze snel zodat ze op tijd binnen zijn als kerstgeschenk of nieuwjaarsgeschenk voor klanten en medewerkers. Moleskine® is een internationaal high-end merk en biedt veel soorten praktische agenda’s. Er is keuze uit weekagenda’s, met hardcover of softcover en een verticale of horizontale indeling. Daarnaast kan men kiezen uit een Large of Pocket formaat. Deze agenda’s personaliseren wij al vanaf 36 stuks. Wij bedrukken deze met bijvoorbeeld uw logo. Opmaak, proefdruk en verzending van de Moleskine® agenda’s zijn gratis. Vraag vandaag nog een offerte aan & ontvang deze direct in uw mailbox.

Moleskine agenda’s personaliseren en bedrukken

Een Moleskine agenda is een prachtig relatiegeschenk voor uw klanten of relaties. Het wordt met enthousiasme ontvangen en dagelijks gebruikt. Door de agenda te bedrukken met een logo komen klanten en relaties dagelijks in aanraking met uw bedrijf. Dit draagt bij aan de naamsbekendheid. The Notepad Factory werkt al jarenlang samen met Moleskine. Hierdoor kunnen wij leveren tegen scherpe prijzen en de mooiste kwaliteit. Ook de notitieboeken van Moleskine zijn een populair relatiegeschenk. De 12 maanden agenda’s zorgen ervoor dat je een heel jaar vooruit kan met de agenda.

Elke agenda heeft een andere indeling. Zo heeft de weekagenda (Weekly Notebook) de week aan de linkerzijde en een notitie-vel aan de rechterzijde.  Deze unieke combinatie van agenda en notitieboek is daarom de meest bestelde variant. Daarnaast kan er nog worden gekozen uit een horizontale of verticale indeling en uit een pocket of large formaat.