Moleskine®

Classic Notebook - Custom editie

Stijlvol met logo bedrukking

Moleskine® notitieboek met logo bedrukking

Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden om uw Moleskine notitieboek op maat te maken. Het Moleskine® notitieboek met logo bedrukking is een stijlvol en populair relatiegeschenk.

Moleskie Prussian Blue met logo bedrukken

Blinddruk (preeg)

De blinddruk, ook wel preeg genoemd, is de meest populaire bewerking van het Moleskine notitieboek. Uw logo mooi en toch ook bescheiden aanwezig.

Een prachtige blinkddruk van uw logo op de kaft van het boek draagt bij aan de uitstraling van dit stijlvolle geschenk.

Notitieboek met logo bedrukking | Moleskine

Foliedruk

Wilt u de blinddruk op het boek nog meer op laten vallen? Kies dan voor een gekleurde folie die wij meedrukken in de preeg. Er is keuze uit meer dan 20 kleuren folie.

Moleskine rood met logo bedrukking

Zeefdruk

Naast de preeg (blinddruk) of foliedruk is ook de mogelijkheid uw Moleskine object te voorzien van een zeefdruk. Een tekening bijvoorbeeld komt soms beter tot zijn recht wanneer deze in zeefdruk op het notitieboek wordt gezet.

Extra opties

Nog meer mogelijkheden op uw Moleskine® boek eigen te maken.

Moleskine banderol

De Moleskine notitieboeken worden standaard GRATIS geleverd met de ivoorkleurige Moleskine banderol.

Eigen banderol

Maar het boek kan ook worden voorzien van een banderol (papieren wikkel om het boek) volledig in eigen huisstijl. Deze banderol kan full colour worden bedrukt en maakt dit relatiegeschenk helemaal af.

Spiegelblad bedrukt

Een logo, tekst of ontwerp gedrukt op de spiegelpagina van het boek. Dit kan in één of twee kleuren. Het spiegelblad is de linkerzijde bij openen van het boek.

Titelblad bedrukt

Naast de ruimte voor de naam (in case of lost please return to) is er ruimte voor o.a. een logo op de titelpagina van het boek. Dit kan in één of twee kleuren. De titelpagina is de rechter pagina bij openen boek.

Insert

Kaart van stevig papier, full colour bedrukt met de voor Moleskine karakteristieke ronde hoeken. Voorzien van mat- of glanslaminaat. De kaart wordt in het notitieboek gestoken.

notitieboek met naam

Met eigen naam

Eigen voor- en achternamen laten drukken op uw Moleskine notitieboeken. Dat is bij ons exclusief mogelijk. De namen worden gedrukt in zeefdruk. U kunt kiezen uit iedere PMS kleur en elk gewenst lettertype.

Moleskine gebruikt door Hemingway en Van Gogh

Koppel uw merknaam aan de legendarische Moleskine producten! Moleskine staat voor kwaliteit en creativiteit. En is wereldwijd het nummer 1 notitieboek. Gebruikt door grote namen uit geschiedenis als Hemingway en van Gogh. Wij bieden de meeste bedrukkingsmogelijkheden voor Moleskine. En bedrukken deze notitieboeken in eigen huis.

Kies uit blinddruk (preeg), zeefdruk of een gekleurde folie op het boek. Of een banderol (wikkel om het boek) in uw eigen huisstijl en een bedrukking in het notitieboek. Deze Moleskine notitieboeken zijn een geliefd relatiegeschenk. Een op maat gemaakte Moleskine notitieboek, ook Custom Edition genoemd, wordt standaard voorzien van een ivoorkleurig Moleskine banderol en is mooi verpakt in glashelder folie. Neem contact op voor een scherpe offerte.

Waarom The Notepad Factory?

  • Boeken gratis voorzien van Moleskine banderol én individuele verpakking
  • Uw Moleskine boeken worden gratis verzonden binnen de Benelux
  • Wij verzorgen gratis de opmaak
  • U ontvangt een gratis proefdruk alvorens het drukken
  • Wij zijn specialist in het bedrukken van notitieboeken
  • Wij drukken met hoogwaardige messing clichés (gebruikt voor blinddruk/preeg) voor strak resultaat.
  • Wij bewaren alle messing clichés zodat de volgende keer aanzienlijk bespaart op de kosten

KIES UIT EEN VAN DE 18 MOLESKINE KLEUREN EN VRAAG EEN SCHERPE OFFERTE AAN.

 

Vragen of advies? Neem contact met ons op, wij helpen graag.