Moleskine®

Classic Notebook - Custom editie

Stijlvol met logo bedrukking

Moleskine® notitieboek met logo bedrukking

Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden om uw Moleskine notitieboek op maat te maken. Het Moleskine® notitieboek met logo bedrukking is een stijlvol en populair relatiegeschenk.

Kies uit 3 soorten logo bedrukkingen:

Moleskie Prussian Blue met logo bedrukken

Blinddruk (preeg)

De blinddruk (ook preeg genoemd) is de meest populaire bewerking van het Moleskine notitieboek. Een druktechniek waarbij geen inkt wordt gebruikt. Een prachtige blinkddruk van uw logo op de kaft van het boek draagt bij aan de uitstraling van dit stijlvolle geschenk.

Notitieboek met logo bedrukking | Moleskine

Foliedruk

Wilt u de blinddruk op het boek nog meer op laten vallen? Kies dan voor een gekleurde folie die wij meedrukken in de preeg. Er is keuze uit meer dan 20 kleuren folie.

Moleskine rood met logo bedrukking

Zeefdruk

Naast de preeg (blinddruk) of foliedruk is ook de mogelijkheid uw Moleskine object te voorzien van een zeefdruk. Een tekening bijvoorbeeld komt soms beter tot zijn recht wanneer deze in zeefdruk op het notitieboek wordt gezet.

Kies uit de volgende extra opties:

Naast logo bedrukking op de kaft zijn er nog meer mogelijkheden om een Moleskine® notitieboek te personaliseren.

Moleskine notitieboek - Banderol zonder bedrukking

Moleskine banderol

De Moleskine notitieboeken worden standaard geleverd met de ivoorkleurige Moleskine banderol.

Moleskine notitieboek met bedrukte banderol

Eigen banderol

Maar het boek kan ook worden voorzien van een banderol (papierwikkel om het boek) volledig in eigen huisstijl. Deze banderol kan full colour worden bedrukt.

Notitieboek met voornaam en/of achternaam

Voornaam en/of achternaam

Eigen voor- en achternamen laten drukken op uw Moleskine notitieboeken? Dat is bij ons exclusief mogelijk. De namen worden gedrukt in zeefdruk. Kies uit iedere PMS kleur en gewenst lettertype.

Moleskine Insert notitieboek

Insert

Kaart van stevig papier, full colour bedrukt met de voor Moleskine karakteristieke ronde hoeken. Voorzien van mat- of glanslaminaat. De kaart wordt in het notitieboek gestoken.

Moleskine Boek - bedrukking aan binnenkant

Titelblad bedrukt

Naast de ruimte voor de naam (in case of lost please return to) is er ruimte voor o.a. een logo op de titelpagina van het boek. Dit kan in één of twee kleuren. De titelpagina is de rechter pagina bij openen boek.

Moleskine spiegelblad met logo

Spiegelblad bedrukt

Een logo, tekst of ontwerp gedrukt op de spiegelpagina van het boek. Dit kan in één of twee kleuren. Het spiegelblad is de linkerzijde bij openen van het boek.

Moleskine: voorbeelden & inspiratie

Koppel uw merknaam aan de legendarische Moleskine producten! Moleskine staat voor kwaliteit en creativiteit. En is wereldwijd het nummer 1 notitieboek. Gebruikt door grote namen uit geschiedenis als Hemingway en van Gogh. Wij bieden de meeste bedrukkingsmogelijkheden voor Moleskine en bedrukken deze notitieboeken in eigen huis. Hierdoor leveren wij snel, voordelig en hoge kwaliteit want de kwaliteitscontrole is in eigen huis.

Deze Moleskine notitieboeken zijn een geliefd relatiegeschenk. Een op maat gemaakte Moleskine notitieboek wordt standaard voorzien van een ivoorkleurig Moleskine banderol en is mooi verpakt in glashelder folie.

Bekijk hiernaast enkele voorbeelden ter inspiratie of bezoek het Moleskine lookbook voor nog meer ideeën.

Waarom The Notepad Factory?

  • Specialist in het bedrukken van notitieboeken
  • Wij drukken met hoogwaardige messing clichés (gebruikt voor blinddruk/preeg) voor strak resultaat
  • Wij bewaren alle messing clichés zodat de volgende keer aanzienlijk bespaart op de kosten

KIES UIT EEN VAN DE 18 MOLESKINE KLEUREN EN VRAAG EEN SCHERPE OFFERTE AAN.

 

Vragen of advies? Neem contact met ons op, wij helpen graag.