Moleskine Evernote®

Schrijf, schets of tekenen in de speciaal ontworpen Evernote Smart Notebook van Moleskine!

De nieuwe Evernote Smart Notebook van Moleskine maakt gebruik van ‘Evernote Page Camera” om de pagina’s van uw notebook met uw smartphone of tablet vast te leggen.

Het Evernote Ruled Smart notebook is voorzien van de unieke “Evernote Ruled” pagina stijl met stippellijnen ontworpen om een schoon beeld te garanderen wanneer uw notities digitaal worden vastgelegd. Smart Stickers brengen slimme structuur aan in uw workflow.

Wanneer u een pagina met Evernote vastlegt, worden de smart stickers herkent. Dit maakt het gemakkelijk uw notities te organiseren en uw digitale en analoge werk te synchroniseren.

Het Evernote Smart notebook wordt geleverd met een 3 maanden Evernote Premium-abonnement! Dit abonnement biedt allerlei extra functies om uw nieuw gedigitaliseerde, handgeschreven notities beter toegankelijk, doorzoekbaar én deelbaar te maken. Achterin elke Evernote Smart Notebook vindt u een uitgebreide handleiding, evenals uw unieke code en een stap-voor-stap methode om je Evernote Premium lidmaatschap te activeren!

Specificaties:
Gelinieerd FSC papier
Afmetingen: 19x213x134 mm
Zwarte hardcover met elastische sluiting en leeslint, kleur groen
Interne envelop

Personalisatie opties:
  • Eigen belly band
  • Zeefdruk op binnenzijde omslag/titelpagina
  • Insert