Moleskine Notitieboek met eigen logo - Lederlook

Klik op het boek van uw keuze en vraag offerte aan! U ontvangt de prijs van uw Moleskine notitieboek binnen 24 uur in uw mailbox.
Bellen kan ook! Tel. +31 (0)412- 647 944.

Vanaf 50 stuks – Snel geleverd
Dit notitieboek is bijzonder populair omdat het het merk Moleskine staat voor kwaliteit en creativiteit en daarom tot de verbeelding spreekt. Het gladde boekmateriaal met licht nerf leent zich uitstekend voor foliedruk (blinddruk is op dit boek iets minder zichtbaar, vraag ons advies!) Het Moleskine notitieboek met eigen logo is verkrijgbaar in een selectie hedendaagse kleuren met een bijpassende gekleurde sluitband.

De kleur zwart is verkrijgbaar in formaten: Pocket (9x14cm), Large (13x21cm) en XLarge (19x25cm). De overige kleuren zijn vooral verkrijgbaar in het meest gekozen formaat Large (13x21cm).

Moleskine Notitieboek met eigen logo - Leder

Vanaf 5 stuks – Snel geleverd
Nieuw is echt lederen Moleskine notitieboek. Het boek wordt geleverd in een stijlvol zwart geschenkdoosje bewerkt met het populaire Moleskine logo. Het lederen boekmateriaal leent zich uitstekend voor blinddruk en foliedruk. Het lederen Moleskine notitieboek met eigen logo is verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren met een bijpassende gekleurde sluitband.

Verkrijgbaar in formaat: Large (13x21cm).

Beschikbare formaten Moleskine Classic Notebook

  • Pocket (90 x 140 mm)
  • Large (130 x 210mm)
  • XLarge (190 x 250mm)

De Moleskine notitieboeken zijn verkrijgbaar in 3 formaten. Namelijk Pocket, Large en Xlarge. Het meest bestelde formaat is Large (13 x 21 cm) en bevat 240 pagina’s. Dit formaat komt grofweg overeen met een A5 formaat. Dit is een gangbaar en praktisch formaat om mee te nemen. Het pocket formaat is zeer compact (9 cm x 14 cm) en bevat 192 pagina’s. Daarnaast is de Xlarge uitvoering (19 cm x 25 cm) met eveneens 192 pagina’s zeer geschikt voor gebruik op het bureau. Alle boekjes zijn verkrijgbaar in een hardcover (harde kaft) of softvcover (zachte kaft) uitvoering.

Karakteristieken van het Moleskine notitieboek

Moleskine Notitieboek met luxe uitstraling

Afgeronde hoeken met leeslint en elastieksluiting. Genaaide binding. Luxe uitstraling door kunstleder.

Bijna alle boekkleuren zijn verkrijgbaar in Hardcover (harde kaft) of Softcover (flexibele kaft) uitvoering.

Moleskine classic notebook

Kenmerkend voor het  Moleskine boek ‘In case of lost’ print op titelblad.

Moleskine notitieboek met logo bedrukking

Zuurvrij en FSC gecertificeerd papier. Keuze uit blanco of gelinieerd papier. Door kwaliteitsbinding ligt het boek plat open, dit verhoogt het schrijfcomfort.

Moleskine notitieboek met envelop en geschiedenis Moleskine

Harmonica enveloppe in de achterzijde voor losse blaadjes. Incl. folder over Moleskine historie.

Een Moleskine® notitieboek is een populair en exclusief relatiegeschenk. Moleskine® staat voor kwaliteit en is het meest gewaardeerde notitieboek in de markt. Door de luxe uitstraling willen bedrijven graag dit A-merk koppelen aan hun bedrijfsnaam. Het Moleskine boek herken je aan de afgeronde hoeken, het sluitelastiek in een bijpassende kleur en het leeslint. Deze boekjes worden bedrukt met logo of volledig gepersonaliseerd vanaf slechts 50 stuks. De boeken worden standaard geleverd in een mooie verpakking. Maar wij leveren de Moleskine boeken ook in een luxe geschenkverpakking met of zonder bijbehorende pen. Selecteer onderstaand de gewenste kleur en vervolgens de bedrukkingsopties. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag. Bel 0412 – 647 944 of mail naar info@notepad-factory.com.

Wij zijn expert in het bedrukken van notitieboeken, waaronder Moleskine. Deze klassieke notitieboekjes kunnen worden bedrukt d.m.v. blinddruk, foliedruk, zilverdruk.
De binnenzijde van het boek en de banderol (de papieren wikkel om het boek) kunnen ook worden voorzien van een logo of huisstijl. Een insert behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is een stevige kaart met afgeronde hoeken. Deze wordt in het boek gestoken en dubbelzijdig full colour bedrukt en afgewerkt met een glossy of mat laminaat.
Wij garanderen het beste resultaat tegen een scherpe prijs.

Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Bekijk ook onze Castelli notitieboeken, bekend vanwege het mooie & betaalbare Italiaanse design tegen de hoogste kwaliteit.