Moleskine Notitieboeken met eigen logo

Selecteer een Moleskine notitieboek en vraag een scherpe offerte aan. U ontvangt uw prijs van uw Moleskine notitieboek binnen 24 uur in uw mailbox. Bellen kan uiteraard ook, bel +31 578 69 96 00 of stuur een e-mail naar welkom@vandermost.com. Bekijk hier de bedrukkingsmogelijkheden.

Moleskine HARD Notitieboek (Lederlook)

Vanaf 50 stuks – FORMAAT 13x21cm (A5) – meest verkocht
Het Moleskine notitieboek is wereldwijd het populairste en bekendste notitieboek. En staat bekend om de hoge kwaliteit. De gladde boekkaft met lichte nerf leent zich uitstekend voor foliedruk.
Het Moleskine notitieboek bedrukt met eigen logo is verkrijgbaar in 3 formaten: Pocket (9x14cm), Large (13x21cm) en XLarge (19x25cm). Daarbij kunt u kiezen uit een hard- of softcover model. De keuze voor het binnenwerk is gelinieerd, blanco, geruit of ‘dotted’ (stip).

Moleskine SOFT Notitieboek (Lederlook)

Vanaf 50 stuks – FORMAAT 13x21cm (A5) – meest verkocht
Het Moleskine notitieboek met zachte flexibele kaft is populair. Het ligt fijn in de hand en vormt zich naar gebruik. De zachte boekkaft met licht nerf leent zich uitstekend voor blinddruk en foliedruk
Het Moleskine notitieboek bedrukt met eigen logo is verkrijgbaar in 3 formaten: Pocket (9x14cm), Large (13x21cm) en XLarge (19x25cm).  Het softcover boek is veelal alleen verkrijgbaar in gelinieerde en blanco uitvoering.

Moleskine Notitieboek (Leder)

Vanaf 5 stuks – formaat 13x21cm (A5)
Het echt lederen Moleskine notitieboek is nieuw in onze collectie. Het notitieboekje wordt geleverd in een stijlvol zwart geschenkdoosje. Bewerkt met het Moleskine logo. Het lederen notitieboek leent zich uitstekend voor blinddruk en foliedruk. Het lederen notitieboek met eigen logo is verkrijgbaar in vier kleuren met een bijpassende gekleurde sluitelastiek. Verkrijgbaar in formaat: Large (13x21cm).

Afmetingen - Moleskine Notitieboeken

De Moleskine notitieboeken zijn verkrijgbaar in 3 formaten. Namelijk Pocket, Large en Xlarge. Het meest bestelde formaat is Large (13 x 21 cm) en bevat 240 pagina’s. Dit formaat komt grofweg overeen met een A5 formaat. Dit is een gangbaar en praktisch formaat om mee te nemen. Het pocket formaat is zeer compact (9 cm x 14 cm) en bevat 192 pagina’s. Daarnaast is de Xlarge uitvoering (19 cm x 25 cm) met eveneens 192 pagina’s zeer geschikt voor gebruik op het bureau.

Liever een Softcover Moleskine boek?

Een selectie aan kleuren is tevens verkrijgbaar in softcover uitvoering (flexibele zachte kaft). De prijs voor het hardcover en softcover boek is exact gelijk.

Karakteristieken van het Moleskine notitieboek

Moleskine Notitieboek met luxe uitstraling

Afgeronde hoeken met leeslint en elastieksluiting. Genaaide binding. Luxe uitstraling door (kunst)leder. Bijna alle boekkleuren zijn verkrijgbaar in Hardcover (harde kaft) of Softcover (flexibele kaft) uitvoering.

Moleskine classic notebook

Kenmerkend voor het Moleskine boek is de ‘In case of lost’ print op titelblad.

Moleskine notitieboek met logo bedrukking

Zuurvrij en FSC gecertificeerd papier. Keuze uit blanco of gelinieerd papier. Door de kwaliteitsbinding ligt het boek plat open, dit verhoogt het schrijfcomfort.

Moleskine notitieboek met envelop en geschiedenis Moleskine

Harmonica enveloppe in de achterzijde voor losse blaadjes. Incl. folder over Moleskine historie.

Waarom een Moleskine bedrukken met een logo

Een Moleskine® notitieboek is een populair en exclusief relatiegeschenk. Moleskine® staat voor kwaliteit en is het meest gewaardeerde notitieboek in de markt. Door de luxe uitstraling willen bedrijven graag dit A-merk koppelen aan hun bedrijfsnaam. Het Moleskine boek herken je aan de afgeronde hoeken, het sluitelastiek in een bijpassende kleur en het leeslint. Deze boekjes worden bedrukt met logo of volledig gepersonaliseerd vanaf slechts 50 stuks. De boeken worden standaard geleverd in een mooie verpakking. Maar wij leveren de Moleskine boeken ook in een luxe geschenkverpakking met of zonder bijbehorende pen. Selecteer onderstaand de gewenste kleur en vervolgens de bedrukkingsopties. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag. Bel +31 578 69 96 00 of mail naar welkom@vandermost.com.

Expert in bedrukken van notitieboeken

Wij zijn expert in het bedrukken van notitieboeken, waaronder Moleskine. Deze klassieke notitieboekjes kunnen worden bedrukt d.m.v. blinddruk, foliedruk, zilverdruk. De binnenzijde van het boek en de banderol (de papieren wikkel om het boek) kunnen ook worden voorzien van een logo of huisstijl. Een insert behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is een stevige kaart met afgeronde hoeken. Deze wordt in het boek gestoken en dubbelzijdig full colour bedrukt en afgewerkt met een glossy of mat laminaat.
Wij garanderen het beste resultaat tegen een scherpe prijs. Bekijk hier de mogelijkheden. Bekijk ook onze Castelli notitieboeken, bekend vanwege het mooie & betaalbare Italiaanse design tegen de hoogste kwaliteit.