Moleskine® Pennen & Potloden

Een Moleskine pen of vulpotlood die past bij de Moleskine notitieboeken? Kies uit de Moleskine Classic Cap Roller pen, Classic Click balpen of Classic Click Pencil (vulpotlood). Deze zijn speciaal ontworpen met een clip, zodat deze eenvoudig aan de zijkant van de kaft van een Moleskine notitieboek bevestigd kunnen worden. Deze pennen en vulpotloden zijn de perfecte match voor de Moleskine notitieboeken. En kunnen worden bedrukt met uw bedrijflogo!

Moleskine Classic Cap Roller Pen – Met of zonder logo bedrukking

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Moleskine Classic Click Ballpen – Met of zonder logo

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Moleskine Classic Click Pencil – Met of zonder logo

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Waarom een Moleskine pen of potlood?

Gebruikt jouw klant, relatie, leverancier of personeel een Moleskine notitieboek? Of wil je dit notitieboek cadeau doen? Dan mag een Moleskine pen of vulpotlood niet ontbreken. Want deze heeft een clip waardoor ie perfect aan de harde kaft van boek kan worden vastgemaakt. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. In stijlvol zwart maar ook in opvallend geel. De pennen schrijven met zwarte inkt en zijn navulbaar, dus gaan lang mee en zijn duurzaam in gebruik.

De pennen of potloden in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom. Maak een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat!