Moleskine+ Smart Notebooks

Schrijf, schets of tekenen in de speciaal ontworpen slimme notitieboeken van Moleskine. De luxe Moleskine Ellipse Smart Writing Set is een notitieboek dat samenwerkt met de Moleskine Pen+ en een app om aantekeningen en schetsen vanaf papier te digitaliseren. De notities die je handmatig met de Moleskine Pen+ in het notitieboek aanbrengt worden direct op je tablet, PC of smartphone getoond.Deze Moleskine smart notebooks kunnen wij bedrukken met een logo of huisstijl.

[product_category per_page=”12″ columns=”5″ orderby=”” order=”” category=”moleskine-plus”]

Moleskine Smart Writing Set

Dit speciaal ontworpen notitieboek werkt samen met een smartpen en een App om direct aantekeningen en schetsen vanaf papier te kunnen digitaliseren. De Moleskine Smart Writing Set kan worden voorzien van een logo en luxe geschenkverpakking: een exclusief en luxe relatiegeschenk!

Dit speciaal ontworpen notitieboek werkt samen met een smartpen en een App om direct aantekeningen en schetsen vanaf papier te kunnen digitaliseren.

Een notitieboek met een onderscheidend design en afgeronde pagina’s die verder reiken dan de omslag om de vorm en het uiterlijk van een digitale tablet na te bootsen. Dik, 100 grams papier biedt de perfecte ondergrond voor het schrijven en schetsen. De Paper Tablet gebruikt de onzichtbare nCode™ -technologie van neoLab Convergence, dat het mogelijk maakt de Moleskine Pen+ te herkennen op de juiste plek in het notitieboek en om al uw vrije hand notities real-time over te brengen van pagina naar het scherm. Hiermee kunt u vlot handgeschreven notities en schetsen digitaliseren, bewerken, organiseren en delen. Een naadloze integratie van papier en cloud.

Smart Pen +
Een slanke, aluminium pen met een verborgen camera die alles wat u schrijft en schetst opspoort en digitaliseert.

Bijbehorende App
Een plek om uw digitale notities op te slaan, te vinden, te bewerken en te delen. Wanneer u de Pen + gebruikt op het speciale Tablet-papier wordt alles gelijktijdig vastgelegd en overgedragen aan de App. In de App kunt u uw ideeën labelen zodat u georganiseerd kunt werken. Bewerk uw notities met behulp van kleuren om belangrijke ideeën te benadrukken of te corrigeren.

Het is mogelijk om de inhoud of ideeën te synchroniseren naar uw Google Drive en Evernote Cloud. U kunt ook uw handgeschreven notities koppelen aan real-time audio-opname en je gesynchroniseerde notities en spraakopnamen rechtstreeks vanuit de App te beluisteren.

Vraag een offerte aan voor het personaliseren van deze waanzinnige Moleskine producten.