Mondkapjes in Nijmegen?

Mondkapjes in Nijmegen nodig?

Bedrijf of organisatie in Nijmegen en op zoek naar mondkapjes? Bestel ze met of zonder logo bij Van den Ende / The Notepad Factory in Oss. De kapjes eerst in onze showroom bekijken? Bel snel voor afspraak, dan zorgen wij voor de koffie.

Mondkapjes met of zonder logo bedrukking
Wij leveren mondkapjes in heel Nederland maar hebben ook al veel bedrijven in Nijmegen voorzien. Deze kapjes kunnen met en zonder logo worden besteld. Geschikt voor medewerkers, klanten en relaties. Spoedbestelling? Neem contact met ons op, wij kunnen snel leveren.

Wij hebben 3 verschillende soorten mondkapjes in het assortiment. Kies uit:

Mondkapjes – Direct leverbaar

Deze blauwe mondkapjes in het blauw zijn direct leverbaar. En worden geleverd zonder logo bedrukking. Ze zijn voorzien van 3 verschillende soorten absorptielagen. De eerste laag absorbeert vocht uit de adem. De tweede laag filtert bacterieen tijdens het in- en uitademen. En de derde laag reduceert blootstelling aan gevaarlijke stoffen. Daarnaast zijn ze voorzien van een aluminium neusbrug voor maximale pasvorm. Leverbaar in grote aantallen.

Mondkapjes Textiel (Glad) – met eigen opdruk

Gun personeel en klanten die luxe mondkapje van hoge kwaliteit. Bedrukt met een logo of in een huisstijl. Deze zijn uitwasbaar dus een milieuvriendelijkere keuze dan de wegwerp variant. En op lange termijn zijn uitwasbare mondkapjes goedkoper dan de wegwerp kapjes. Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: elastiek achter de oren of 2 banden van elastiek (achterhoofd).

Mondkapjes Textiel (geplooid) – met eigen opdruk

Een uitwasbaar mondkapjes gemaakt van textiel. Ook deze kan worden voorzien van een eigen logo. Plaats er een tekst, logo of eigen ontwerp op. Er is keuze uit zwarte of witte band achter de oren. Een ideaal en voordelig masker voor medewerkers, relaties en klanten. Prijs per stuk is € 3,42 bij afname van 100 stuks, deze kapjes worden dan bedrukt naar wens.

Mondkapjes met logo bedrukking bestellen? Neem contact met ons op voor een scherpe prijs: info@notepad-factory.com of bel : +31 (0)412 – 647 944.