Mondkapjes in Oss?

Mondkapjes? Die bestel je snel in Oss

Op zoek naar mondkapjes? Die bestel je snel en lokaal bij Van den Ende / The Notepad Factory in Oss. Wij leveren mondkapjes aan bedrijven en organisaties in heel Nederland maar uiteraard ook in Oss. Deze kapjes kunnen met en zonder logo worden besteld. De kapjes met spoed nodig? Neem contact met ons op, wij kunnen razendsnel leveren.

Er is keuze uit 3 soorten mondkapjes:

Mondkapjes – Direct leverbaar

Deze blauwe mondkapjes in het blauw zijn direct leverbaar. En worden geleverd zonder logo bedrukking. Ze zijn voorzien van 3 verschillende soorten absorptielagen. De eerste laag absorbeert vocht uit de adem. De tweede laag filtert bacterieen tijdens het in- en uitademen. En de derde laag reduceert blootstelling aan gevaarlijke stoffen. Daarnaast zijn ze voorzien van een aluminium neusbrug voor maximale pasvorm. Leverbaar in grote aantallen.

Mondkapjes Textiel (Glad) – met eigen opdruk

Gun personeel en klanten die luxe mondkapje van hoge kwaliteit. Bedrukt met een logo of in een huisstijl. Deze zijn uitwasbaar dus een milieuvriendelijkere keuze dan de wegwerp variant. En op lange termijn zijn uitwasbare mondkapjes goedkoper dan de wegwerp kapjes. Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: elastiek achter de oren of 2 banden van elastiek (achterhoofd).

Mondkapjes Textiel (geplooid) – met eigen opdruk

Een uitwasbaar mondkapjes gemaakt van textiel. Ook deze kan worden voorzien van een eigen logo. Plaats er een tekst, logo of eigen ontwerp op. Er is keuze uit zwarte of witte band achter de oren. Een ideaal en voordelig masker voor medewerkers, relaties en klanten. Prijs per stuk is € 3,42 bij afname van 100 stuks, deze kapjes worden dan bedrukt naar wens.

Mondkapjes met bedrukt met uw bedrijfslogo? Neem contact met ons op voor een scherpe prijs: : Bel 0412 – 647 944 of mail naar info@notepad-factory.com