Ncode smart paper - kopen of gratis zelf printen?

Wat is Ncode papier?

Ncode kan veel informatie (72 bit) bevatten op een klein oppervlak van 2 mm x 2 mm. Het kan codes maken die kunnen worden afgedrukt op 377,9 miljard verschillende stukjes A4-papier. Met andere woorden, de codes kunnen op bijna al het bestaande papier en notitieboeken worden toegepast. De technologie creëert bijna onzichtbare micropatronen die het Moiré-effect voorkomen, dat bijna geen invloed heeft op de afgedrukte tekst of afbeelding. Drukkerij The Notepad Factory / Van Den Ende levert Ncode schrijfblokken. Deze zijn te beschrijven met de Neolab smartpen.

Ncode exacte locatie op het papier

Exacte locatie op het papier

Gedrukt op papier, kan Ncode de nauwkeurige, precieze positie erop aangeven.

ncode papier detail

Detailafbeelding van Ncode papier

Ncode papier pagina onderscheid

Pagina-onderscheid

Ncode bevat namelijk niet alleen de locatiegegevens, maar ook diverse gegevens zoals het paginanummer en boektype.

Ncode schrijfblokken kopen

Van Den Ende – The Notepad Factory levert notitieboeken met het vernuftige Ncode papier. Bekijk hieronder het notitieboek. Dit notitieboek wordt bedrukt met uw bedrijfslogo.

Ncode papier zelf printen

Zelf thuis Ncode papier printen?

Ncode kan worden afgedrukt door laserprinters die postscript-afdrukken ondersteunen (meer dan 600 DPI). Dat is handig voor gebruik thuis of op kantoor. Op deze pagina vind je de PDF’s in 5 verschillende lay-outs, namelijk in: blanco, gelinieerd, ruitjes en punten (dotted), formaat A4. Deze kun je in sets van 50 pagina´s uitprinten. (Let op, andere formaten worden niet ondersteund).

  • Wanneer je een nieuwe set van een bepaald formaat uitprint dien je er op te letten dat je de eerste set in de Neo Notes app locked (afsluit). Doe je dat niet dan zullen de teksten van de 2de set over de teksten van de 1ste set heengaan.
  • Om de kwaliteit van het printwerk te garanderen is het advies om Adobe PDF Reader te gebruiken wanneer je de Ncode PDF gaat printen.
Ncode papier zelf printen
Ncode papier lijntjes portrait
Ncode papier puntjes dots
Ncode papier ruitjes
Ncode papier blanco