Neo smartpen M1+

Met de Neolab Neo Smartpen M1 digitaliseer je gemakkelijk jouw aantekeningen. Via Bluetooth verbind je de smartpen met jouw telefoon. Hierop download je de Neo Notes app voor Android of Apple. Wanneer je iets opschrijft, zendt de smartpen de tekst of illustratie naar de app. Vanuit de app pas je de kleur of het formaat aan, vertaal je de tekst of stuur je de aantekeningen door. Ook als je jouw telefoon of tablet niet bij je hebt, kun je de smartpen gebruiken. Het interne geheugen slaat tot 1000 A4’tjes op. Zodra je de M1 weer verbindt met je apparaat digitaliseert hij alle opgeslagen aantekeningen.

Voor de B2B markt is de Neolab smartpen per stuk te bestellen.

Creatief digitaal schrijfinstrument

NIEUW! De Neolab M1+ is qua formaat en gewicht vergelijkbaar met gewone pennen. Het biedt nog steeds dezelfde functies als de vorige Neo Smartpens.

Neolab M1+ smartpen

Presenteer live met de Neo M1(+)

De Neo Smartpennen M1(+) is door haar uitgebreide toepassingen een ideale tool om deze ook in te zetten voor het presenteerwerk: de digitale Flipover of Whiteboard die direct op nagenoeg elk scherm met of zonder beamer kan worden getoond.

Bij de conventionele Flipover en Whiteboard staat men met de rug naar de toehoorders terwijl men op papier schrijft. Bij de Neo toepassing schrijf je op papier maar je hebt wel direct oogcontact met de aanwezigen en komt de geschreven informatie direct op het scherm. Nadat de sessie is beëindigd, is alles direct digitaal en kun je de aantekeningen direct delen bijvoorbeeld als PDF met de toehoorders.

¨Live action¨ en presenteren van mindmaps, wiskundesommen, organigrammen of geschreven teksten kun je met de Neo Smartpennen M1(+) op eenvoudige wijze realiseren.

De dunste, lichtste smartpen

Neo Smartpen M1+ heeft een dunnere en lichtere body. De cilindervormige behuizing zorgt voor een comfortabele grip en een soepele schrijfervaring.

Neolab M1+ smart pen afmetingen

Eenvoudig en casual ontwerp
Het compacte en eenvoudige ontwerp van de Neo smartpen M1 zorgt voor een ononderbroken schrijfervaring. Speciaal voor de B2B markt levert The Notepad Factory de M1 in stijlvol zwart.

Hoe kunnen we een slimme pen maken die lijkt op een gewone pen? Neo smartpen M1 is ontworpen en gemaakt om de vraag op te lossen.

neosmartpen M1+
neosmartpen M1
neosmartpen M1
neolab smartpen M1+
Neolab M1+ smartpen

PRODUCT SPECIFICATIES NEOLAB M1+ SMARTPEN

neolab smartpen M1+ tip

Product specificaties

Ondersteuning: Android Kitkat 4.4, BT 2.1, / iOS 8.1, BT 4.0
Bluetooth-verbinding: Bluetooth 4.2 (CLASSIC / BLE)
Geheugen: intern 100 MB geheugen
Batterij: oplaadbare Li-po batterij 3,7 V / 280 mAh
Laadtijd: ongeveer 90 min
Grootte en gewicht: lengte 149,6 mm (exclusief pendop), dikte 10,4 ~ 10,9 mm / 17,4 g (exclusief pendop)
Penlood: standaard D1-type

neolab smartpen M1+ batterij

Slimmere Neo-smartpen

De Neo smartpen M1 is voorzien van de automatische AAN / UIT-functie. Het schakelt automatisch de stroom in wanneer de pendop wordt geopend en wanneer het niet wordt gebruikt, wordt het omgezet naar de stand-bymodus.
Het helpt niet alleen het batterijverbruik te beheren, maar biedt ook een comfortabele bruikbaarheid.

① Opladen: micro-USB-kabel
② Oplaadtijd: ongeveer 90 minuten. Standby-modus: 125 dagen. Continu gebruik: ongeveer 6 uur
③ Offline-modus: mogelijk om meer dan 1.000 A4-pagina’s op te slaan

neolab verwisselen tip

Neo smartpen is compatibel met standaard D-1 Type penpunt.

※ Om de penpunt te vervangen, verwijdert u de penpunt van de Neo-smartpen en plaatst u de navulling op dezelfde manier.

TUTURIAL M1+ SMARTPEN NEOLAB