Notebooks met logo bedrukken

Wat zijn notebooks?

Een notebook is een term die in het Nederlands en in het Engels voor 2 verschillende producten word gebruikt. Het wordt gebruikt voor het omschrijven van een ‘notitieboekje‘ en een ‘lichtgewicht laptop‘.

Kan een notebook worden bedrukt met een logo?

Een notitieboekje kan worden bedrukt met logo of in een huisstijl. Dit kan aan de voorzijde, achterzijde en binnenzijde. Een laptop kan echter niet worden bedrukt. Om deze te voorzien van een huisstijl of logo kan er gebruik worden gemaakt van stickers of een bedrukte hoes.

Wat zijn bekende notebook merken?

Bekende merken van notitieboekjes zijn Moleskine en Castelli. Bekende merken van lichtgewicht  laptops zijn Dell en HP.

Waarom worden notebooks bedrukt?

Notitieboekjes (notebooks) worden bedrukt voor promotionele doeleindes. De boeken worden bedrukt met een logo of in een campagne- of huisstijl. Ze worden dan cadeau gedaan aan klanten, relaties, leads en eigen medewerkers. Ook worden deze boeken uitgedeeld op conferenties, vergaderingen, productintroducties, klantdagen, teamuitjes en beurzen.

Voorbeelden:

Notebooks met logo bedrukking - Voorbeelden

 

Meer inspiratie?

Inspiratie op doen voor jouw bedrukte notebooks? Bekijk meer voorbeelden in de lookbooks van Castelli en Moleskine. The Notepad Factory is specialist in het bedrukken van notitieboekjes. De productie wordt volledig in eigen huis verzorgd. Wij staan sinds 1869 bekend om onze mooie afwerking en kwaliteit tegen scherpe prijzen. Daarnaast nemen wij alles uit handen omtrent de productie van uw notebooks. Wij zorgen voor een mooi (gratis) ontwerp en proefdruk. Wanneer uw bestelling gereed is wordt deze uiteraard gratis bezorgd. Vragen over ons of een van onze producten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.