Notebooks met logo bedrukken

Notebooks met logo bedrukking - Voorbeelden

Wat zijn notebooks?

Een notebook is een term die in het Nederlands en in het Engels voor 2 verschillende producten word gebruikt. Het wordt gebruikt voor het omschrijven van een luxe ‘notitieboekje‘ en een ‘lichtgewicht laptop‘.

Kan een notebook worden bedrukt met een logo?

Een kunstlederen boek wordt meestal bedrukt door middel van blinddruk (ook wel preeg of debossing) genoemd. Een blinddruk geeft uw notebook een tijdloze klassiek uitstraling. Daarnaast kunnen we de kaft van een boek bekleden met full colour bedrukte papieren omslag. Het boek is dan helemaal (voorzijde, achterzijde, rug) naar wens bedrukt. Deze CMYK of Prisma boeken worden prachtig gelamineerd met een matte of glanzende laminaat. De notitieblaadjes kunnen ook bedruk worden, bijvoorbeeld een bedrijfslogo op elke pagina of een glanzende full colour bedrijfspresentatie.

Wat zijn bekende notebook merken?

Bekende notebook merken zijn Moleskine en Castelli. Deze merken staan internationaal bekend om de kwalitatieve boeken. Ze bevatten een sluitelastiek, opberg-envelop aan de binnenzijde en bevatten kwalitatief zuurvrij papier.

Waarom worden notebooks bedrukt?

Notitieboekjes (notebooks) worden bedrukt voor promotionele doeleinden. De boeken worden bedrukt met een logo of in een campagne- of huisstijl. Notitieboeken in huisstijl worden cadeau gedaan aan klanten, relaties, leads en eigen medewerkers. Ook worden deze boeken uitgedeeld op conferenties, vergaderingen, productintroducties, klantdagen, trainingen, cursussen, teamuitjes en beurzen.

Voorbeelden:

Notebooks bedrukken

Van den Ende – The Notepad Factory staat sinds 1869 bekend om onze service, mooie afwerking en kwaliteit tegen scherpe prijzen. Daarnaast nemen wij alles uit handen omtrent de productie van uw notebooks. Wij zorgen voor een mooi (gratis) ontwerp en proefdruk. Wanneer uw bestelling gereed is wordt deze uiteraard gratis bezorgd. Vragen over ons of een van onze producten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Meer inspiratie?

Inspiratie op doen voor jouw bedrukte notebooks?

Bekijk meer voorbeelden van het lookbook van de A-merken Castelli en Moleskine.
Of bekijk onze succesvolle notitieboeken die volledig én voordelig in eigen huisstijl zijn te produceren: Mix&Match en 100% Custom.

The Notepad Factory is specialist in het bedrukken van notitieboekjes.

Wij zijn experts in het bedrukken en op maat leveren van notebooks. Bekijk hiernaast nog meer voorbeelden van notebooks die wij hebben gemaakt voor uiteenlopende bedrijven.

Vragen of meer info?

Vragen over de mogelijkheden of onze showroom bezoeken? Neem contact met ons op. Wij vertellen of laten graag zien wat er allemaal kan. Tot snel!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.