Notebooks met logo bedrukken

Wat zijn notebooks?

Een notebook is een term die in het Nederlands en in het Engels voor 2 verschillende producten word gebruikt. Het wordt gebruikt voor het omschrijven van een luxe ‘notitieboekje‘ en een ‘lichtgewicht laptop‘.

Kan een notebook worden bedrukt met een logo?

Wanneer men een notebook wil bedrukken betreft het de papieren notitieboeken. Een papieren notebook kan worden bedrukt met logo of in een huisstijl. Dit kan aan de voorzijde, achterzijde en binnenzijde van het boek. Ook kan er op elke pagina een van het boek een logo worden geplaatst.

Wat zijn bekende notebook merken?

Bekende notebook merken zijn Moleskine en Castelli. Deze merken staan internationaal bekend om de kwalitatieve boeken. Ze bevatten een sluitelastiek, opberg-enveloppe aan de binnenzijde en bevatten kwalitatief zuurvrij papier.

Waarom worden notebooks bedrukt?

Notitieboekjes (notebooks) worden bedrukt voor promotionele doeleindes. De boeken worden bedrukt met een logo of in een campagne- of huisstijl. Ze worden cadeau gedaan aan klanten, relaties, leads en eigen medewerkers. Ook worden deze boeken uitgedeeld op conferenties, vergaderingen, productintroducties, klantdagen, trainingen, cursussen, teamuitjes en beurzen.

Voorbeelden:

Notebooks met logo bedrukking - Voorbeelden

 

Meer inspiratie?

Inspiratie op doen voor jouw bedrukte notebooks? Bekijk meer voorbeelden in de lookbooks van Castelli en Moleskine. The Notepad Factory is specialist in het bedrukken van notitieboekjes. De productie wordt volledig in eigen huis verzorgd. Wij staan sinds 1869 bekend om onze mooie afwerking en kwaliteit tegen scherpe prijzen. Daarnaast nemen wij alles uit handen omtrent de productie van uw notebooks. Wij zorgen voor een mooi (gratis) ontwerp en proefdruk. Wanneer uw bestelling gereed is wordt deze uiteraard gratis bezorgd. Vragen over ons of een van onze producten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.