Notitieboek met naam

Vrijwel elke wens kunnen wij realiseren op het gebied van notitieboeken. Wil je klanten of medewerkers extra verrassen met een bedrukt notitieboek? Laat dan de voornaam en/of achternaam van je klanten of medewerkers op het boek bedrukken.

Een notitieboek met de naam van medewerkers of klanten erop?

Wij zijn experts in het bedrukken van notitieboeken. Wij bedrukken deze met een logo. Maar om het geef-moment nog iets specialer te maken kunnen wij de (voor)naam van je medewerker of klant er op drukken. Hoe ziet dat eruit? Onderstaand enkele voorbeelden:

Voor Nivea:

notitieboek met naam

Voor Retail Republic:

Notitieboek met naam of voornaam

Voor Berry Promens:

notitieboek met voornaam en achternaam bedrukking

Notitieboek met persoonlijke touch

Waarom een notitieboek met je logo en/of slogan bedrukken met een voornaam erop? Omdat het notitieboek hierdoor heel persoonlijk wordt. Als gever laat je zien dan je je best hebt gedaan voor je klant of werknemer. We horen van klanten dan ontvangers erg enthousiast reageren op deze gepersonaliseerde relatiegeschenken. En dat ze veelvuldig worden gebruikt. En laat dat nou net de bedoeling zijn van een relatiegeschenk!

Welke boeken kunnen worden bedrukt met naam?

Notitieboeken met (voor)namen bestellen? Dat kan bij onze luxe Moleskine notitieboeken en Castelli notitieboeken en Mix&Match notitieboeken. De Moleskine en Castelli boeken zijn leverbaar vanaf 50 stuks, de Mix&Match boeken vanaf 100 stuks. De opmaak van het boek, proefdruk en verzending zijn gratis. Dus wat let je? Vraag snel een scherpe offerte aan!