Notitieboekjes bedrukken in kleine oplage

notitieboekjes bedrukt in kleine oplage

Notitieboeken laten bedrukken in een kleine oplage?

Ja, dat kan. Wij bedrukken de A-brand Castelli® en Moleskine® notitieboekjes in vrijwel alle oplages. Al vanaf 50 stuks bedrukken wij deze luxe notitieboekjes met uw logo.

Waarom kan de Notepad Factory wel notitieboekjes in kleine aantallen bedrukken?

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van notitieboekjes. Dit doen we allemaal in eigen huis en we besteden niets uit. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen hierdoor Castelli® en Moleskine® notitieboeken zelfs in kleine oplages voorzien van een logo of huisstijl. Waar Moleskine® zich onderscheidt door haar naamsbekendheid, is Castelli® populair door de ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.

The Notepad Factory dé specialist in de productie van elke soort notitieboek in eigen huisstijl. Dus de gehele uitvoering van het notitieboek wordt volledig naar uw wens geproduceerd. Alles komt rechtstreeks uit onze eigen drukkerij daarom kunnen wij snel leveren tegen een scherpe prijs.

Welk notitieboek laten bedrukken?

Moleskine

Moleskine is hét A-merk in de markt op het gebied van notitieboekjes. Het boekje was vroeger alleen verkrijgbaar in de bekende zwarte uitvoering met afgeronde hoeken. Grote namen uit de geschiedenis gebruikten deze notitieboeken al, denk aan Pablo Picasso en Ernest Hemingway.

Deze notitieboekjes met logo bedrukking zijn een zeer populair relatiegeschenk. Veel grote bedrijven (zoals Canon, NOS, KNVB en Tony’s Chocolonely) kiezen ervoor om hun klanten en relaties te verrassen met deze luxe gepersonaliseerde boekjes. Bekijk Moleskine.

Castelli

Castelli is een Italiaans kwaliteitsmerk, vergelijkbaar met Moleskine. Waar Moleskine strakke designs levert, zoek Castelli meer spanning op. Naast een standaard collectie bedrukbare notitieboekjes in uiteenlopende kleuren komt Castelli ook regelmatig met een nieuwe collectie met prikkelende designs. Zij hebben samengewerkt met o.a. Louis Vuitton.

De prijzen van gepersonaliseerde Castelli boeken met logo of in huisstijl zijn daarnaast voordeliger dan de Moleskine boeken. Bovendien ontvangt u, alleen bij The Notepad Factory, een gratis bijpassend Castelli potlood. Dit wordt, ingestoken in de penlus van het Castelli boek, meegeleverd. Bekijk Castelli.

Appeel Notitieboek (duurzaam)

Het Appeel notitieboek is uniek in de markt. Deze zijn namelijk gemaakt van appels. Van appelschillen en appelpulp, een duurzaam alternatief en leverbaar vanaf 50 stuks. Bekijk Appeel.

Wat zijn de mogelijkheden en opties?

Het Castelli en Moleskine boek is tegenwoordig niet meer alleen in het klassieke zwart verkrijgbaar. Maar in diverse prachtige kleuren. Van rood, blauw, grijs, groen tot geel en nog veel meer. Daarnaast is het verkrijgbaar in 2 verschillende formaten. In Large (dit komt grofweg overeen met een A5 formaat) en in Pocket (dit komt grofweg overeen met een A6 formaat).

De Castelli en Moleskine boeken zijn standaard uitgevoerd in kunstleer met sluitelastiek en leeslint. Naast hoogwaardig papier kenmerkt dit product zich door nog een fijne eigenschap. Het boek blijft namelijk plat open liggen wanneer je schrijft. Veel notitieboeken hebben de eigenschappen om dicht te vallen tijdens het schrijven. Hierdoor moet je met een hand het boek openhouden. Dit is bij beide merken niet het geval door de kwaliteitsbinding.

Het boek kan bescheiden en stijlvol worden bedrukt met uw logo in een blinddruk. Of ga voor een opvallendere bedrukking door middel van foliedruk of zeefdruk. Bijna alles is mogelijk om van een notitieboek een smaakvol en prachtig relatiegeschenk te maken. Daarnaast zijn deze boekjes bedrukt leverbaar in een kleine oplage vanaf 50 stuks.

Wat zijn de verschillen tussen Castelli en Moleskine?

Castelli en Moleskine notitieboeken zijn kwalitatief gelijkwaardig. Hier leest u de verschillen tussen de Castelli en Moleskine boeken:

  • Castelli notitieboeken zijn voordeliger dan het Moleskine boek.
  • Castelli boeken hebben een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.
  • Moleskine is een iconisch merk en heeft daardoor een grotere promotionele waarde voor uw merknaam
  • Castelli biedt meer personalisatiemogelijkheden zoals: toevoegen van eigen pagina’s, bedrukking van het binnenwerk, druk op snede, naar wens aangepaste kleuren elastiek en leeslint
  • Castelli biedt een veel groter scala aan aan boekkaftmaterialen en -kleuren
  • Het Castelli boek heeft een handige penlus
  • The Notepad Factory biedt u bij het Castelli notitieboek een gratis Castelli potlood in de penlus aan.

Selecteer een kleur en vraag een vrijblijvende offerte aan voor bedrukte Moleskine notitieboekjes. Of bekijk de Castelli notitieboeken en vraag een scherpe prijs aan.