Voor het onderwijs

Wij helpen graag

Gratis bezorging

Gratis opmaak & proefdruk

Proefwerkpapier - Examenpapier - Wiskundepapier

Op zoek naar examenpapier, proefwerkpapier, wiskundepapier of officieel waardepapier voor diploma’s? Onderstaand een compleet papieraanbod voor het onderwijs. Het papier wordt gelinieerd of geruit geleverd en wordt met of zonder schoolnaam bedrukt. Onderwijsinstellingen in de Benelux bestellen al decennialang schoolpapier bij ons vanwege de hoge kwaliteit, betrouwbare levering en scherpe prijzen. Geleverd rechtstreeks uit onze eigen drukkerij. Wij verzorgen gratis de opmaak van het papier en sturen voor het drukken een gratis proefdruk toe.

Online bestellen of scherpe offerte aanvragen?
Klik op het product van keuze.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen +31 (0) 412 – 647 944 of een e-mail sturen info@notepad-factory.com

Promoot uw school
Kies een van de vele producten uit The Notepad Factory

The Notepad Factory biedt een groot assortiment aan promotionele producten voor onderwijsinstellingen. Denk hierbij aan zelfklevende memoblaadjes met schoolnaam,  Moleskine® notitieboeken met logo,kauwgom met sleeve of notitieboek met een logo van uw school.

Kies het product dat past bij uw school en wij zorgen voor een prachtig resultaat voor een scherpe prijs.

Schrijfblokken met logo bedrukking

Een schrijfblok in eigen huisstijl

Vanaf 250 stuks zijn onze schrijfblokken extra voordelig geprijsd. Bekijk al onze schrijfblokken die kunnen worden bedrukt met een logo van uw onderwijsinstelling.

Zelfklevende memo's

Handige zelfklevende memoblaadjes

Handig! Die zelfklevende post it notes. Deze bedrukken wij met het logo van de school, universiteit of onderwijsinstelling op elk blaadje. Er zijn sets met zelfklevende memoblaadjes voor ieder budget.

Perfect voor online lesgeven!

XP-Pen Star G960S Plus – Tekentablet

Tijdelijk de XP-Pen G960S Plus tekentablet met PH3 Stylus pen voor de laagste prijs! Ideaal voor online lesgeven. En voor het digitaal uitwisselen van teksten en schetsen. Nu 5 stuks tijdelijk voor maar 275,- ex BTW. Bekijk deze aanbieding.

xp pen tekentablet
proefwerkblokken

Drukkerij Van den Ende bv – The Notepad Factory is de grootste fabrikant van proefwerk- en examenpapier in de de Benelux. Per dag verlaten miljoenen vellen onze drukkerij, rechtstreeks naar de onderwijsinstellingen van Nederland en omliggende landen. Deze specialisatie zorgt voor de scherpe prijzen, korte levertijden en de hoogste kwaliteit. Hieronder vindt u onze brochure met productspecificaties en prijzen.

Van Den Ende bv
Galliërsweg 1
5349 AT Oss
T. 0412-647944
E. info@ende.nl

Proefwerkpapier / Examenpapier / Diplomapapier / Cursusblokken?
BE nl – catalogus klik hier

Bloc-Notes et Feuilles pour les écoles, Feuille d’examen, Papier Déssai?
Catalogue en français – Cliquez ici

Van Den Ende bvba
Doornzelestraat 114
9000 Gent
T. 09.391.6604
E. info@ende.be

onderwijs