Proefwerkpapier & Examenpapier

Waardepapieren

Proefwerkpapier - Examenpapier - Wiskundepapier

Op zoek naar examenpapier, proefwerkpapier, wiskundepapier of officieel waardepapier voor diploma’s? Onderstaand een compleet papieraanbod voor het onderwijs. Het papier wordt gelinieerd of geruit geleverd en wordt met of zonder schoolnaam bedrukt. Onderwijsinstellingen in de Benelux bestellen al decennialang schoolpapier bij ons vanwege de hoge kwaliteit, betrouwbare levering en scherpe prijzen. Geleverd rechtstreeks uit onze eigen drukkerij. Wij verzorgen gratis de opmaak van het papier en sturen voor het drukken een gratis proefdruk toe.

Proefwerkpapier bestellen:

[products columns=”6″ orderby=”menu_order” order=”” ids=”5857, 5867, 5864, 16239, 5861″]

Prijslijst Proefwerkpapier vellen en blokken

onderwijs

Waardepapieren; Diplomapapier, certificaten en cijferlijsten

Naast proefwerkpapier leveren wij ook waardepapieren. Denk hierbij aan: diplomapapier, certificaten en cijferlijsten. Ons waardepapier voldoet volledig aan de specifieke eisen vastgesteld door het Ministerie van Onderwijs. Ons waardepapier namelijk heeft een uniek watermerk, UV-vezels, irisdruk, microtekst en voldoet aan de CBS1 norm. Lees onderstaand meer over onze kenmerken om fraude met diploma’s, certificaten en cijferlijsten tegen te gaan.

Ons diplomapapier is waarschijnlijk voordeliger dan u gewend bent. Waardepapieren zoals diploma’s zijn te bestellen vanaf 250 exemplaren. Vraag snel een offerte aan, deze heeft u binnen 24u in uw mailbox.

Waardepapier bestellen of prijs opvragen:

[products columns=”6″ orderby=”menu_order” order=”” ids=”44650″]

Promoot uw school
Kies een van de vele producten uit The Notepad Factory

The Notepad Factory biedt een groot assortiment aan promotionele producten voor onderwijsinstellingen. Denk hierbij aan zelfklevende memoblaadjes met schoolnaam,  Moleskine® notitieboeken met logo,kauwgom met sleeve of notitieboek met een logo van uw school.

Kies het product dat past bij uw school en wij zorgen voor een prachtig resultaat voor een scherpe prijs.

Zelfklevende memo's

Handige zelfklevende memoblaadjes

Handig! Die zelfklevende post it notes. Deze bedrukken wij met het logo van de school, universiteit of onderwijsinstelling op elk blaadje. Er zijn sets met zelfklevende memoblaadjes voor ieder budget.

Schrijfblokken met logo bedrukking

Een schrijfblok in eigen huisstijl

Vanaf 250 stuks zijn onze schrijfblokken extra voordelig geprijsd. Bekijk al onze schrijfblokken die kunnen worden bedrukt met een logo van uw onderwijsinstelling.

proefwerkblokken

Contactgegevens:
Koninklijke Van der Most B.V. – The Notepad Factory
Europaweg 7 8181 BG Heerde
Postbus 6 8180 AA Heerde
T +31 578 96 69 00

welkom@vandermost.com

Wij helpen graag

Gratis bezorging

Gratis opmaak & proefdruk