RECO Smart Recorder

Wanneer je notities op papier schrijft terwijl je audio opneemt met Reco, wordt niet alleen de audio opgenomen, maar wordt ook de audio afgestemd op het schrijven.
Nadat de opname is voltooid, speelt Reco de audio af zodra je op het woord of de letter tikt met Neo Smartpen die is opgenomen toen de aantekeningen werden gemaakt.

PREORDER: Voor de B2B markt is er nu de mogelijkheid de splinternieuwe set ‘Reco Smart recorder, M1+ Smartpen en Ncode schrijfblok te bestellen bij Van Den Ende – The Notepad Factory

Reco Smart recorder te koop in nederland

Omdat het niet altijd meevalt om alle informatie te onthouden en op te vangen tijdens lessen, interviews of meetings maken we aantekeningen. Soms leidt het maken van aantekeningen je echter meer af, omdat je je niet echt kunt concentreren op luisteren terwijl je tegelijkertijd schrijft. Daarom zijn er apparaten zoals voicerecorders en tools die je helpen bij het recapituleren.

Je kunt ook gewoon een voicerecorder op een smartphone gebruiken om een ​​lezing of zakelijke bijeenkomst op te nemen en afzonderlijk aantekeningen maken of een app gebruiken die de audio in realtime kan transcriberen.

Maar met de Reco ingesteld om op te nemen, wordt alles dat op Ncoded-papier is geschreven, voorzien van een tijdstempel op de audio. Dit betekent dat je vervolgens naar belangrijke punten in een opname kunt springen door met de Neo Smartpen te tikken op een trefwoord of zin die op het papier is geschreven. En als je thuis studeert, werkt het systeem ook met YouTube- of HTML5-video’s, zodat studenten specifieke delen van een video kunnen markeren om naar toe te springen.

Reco smart recorder Van Den Ende Oss

Naast een ingebouwde microfoon heeft de Reco van 95,7 x 27,1 x 17,1 mmeen kleine geïntegreerde luidspreker en een koptelefoonaansluiting. Er zijn slechts twee knoppen bovenaan – opnemen en afspelen – en volumeknoppen aan de zijkant die worden gebruikt als 10 seconden vooruit- of terugspoelen. De recorder kan zelfs worden bediend zonder hem aan te raken, met behulp van de slimme pen om op pictogrammen te tikken.

Er is 16 GB intern geheugen, Bluetooth 4.2 voor verbinding met de slimme pen en de batterij is goed voor maximaal 10 uur continu opnemen per oplaadbeurt via USB.

Set Reco recorder Smart pen en Ncode notitieboek