Welke relatiegeschenken passen door de brievenbus?

Welke relatiegeschenken zijn geschikt als brievenbuspakket of post?

Het einde van het jaar is in zicht. We merken dat veel klanten zoeken naar relatiegeschenken voor kerst die met de post kunnen worden verstuurd. En gewoon in een brievenbus passen. Zeker met het oog op het coronavirus en de 1,5 meter afstand, is het persoonlijk brengen van geschenken voor veel bedrijven uit den boze.

Dus bij deze een overzicht van eindejaarsgeschenken die je kan versturen als brievenbus pakket.

Duurzame relatiegeschenken voor door de brievenbus

Er is een toenemende vraag naar duurzame relatiegeschenken. Onze zelfklevende memoblokken van graspapier worden dit jaar veel besteld evenals onze eco notitieboeken gemaakt van appelschillen. Beide producten bedrukken wij, op een milieuvriendelijke manier, met een bedrijfslogo.

Of ga voor een origineel product zoals onze 100% biologisch afbreekbare vaatdoek. Zo kan een relatie, medewerker of klant weer opgeruimd en fris het nieuwe jaar in! De vaatdoek is ook nog eens licht qua gewicht dus bespaart op de verzendkosten.

Praktische relatiegeschenken per post

Onze agenda’s en bureaukalenders zijn elk jaar populair. Veel klanten geven aan dat hun relaties en medewerkers vaak met smart zitten te wachten op deze producten. Waarom? Ze zijn superhandig en worden veel gebruikt. En men hoeft ze zelf niet aan te schaffen.

Wij zorgen ervoor dat deze worden bedrukt met een logo of slogan. Zo is uw merk het hele jaar in beeld bij uw doelgroep. Dat noemen wij nou een win-win situatie. En uiteraard passen onze agenda’s en bureaukalenders in een brievenbuspakketje.

Luxe relatiegeschenken als brievenbuspost

Koppel uw bedrijfsnaam aan een A-merk als Moleskine of Castelli. Of ga nog stapje verder en ga voor een digitaal notitieboek met logo bedrukking. Een verrassend en exclusief relatiegeschenk.

Goedkope eindejaarsgeschenken om op te sturen

Een klein budget ter beschikking of wil je naar veel klanten, relaties en medewerkers iets opsturen voor kerst? Dan zijn onze pepermuntjes, kauwgom of kaart met tandfloss bedrukt met een logo een goed idee. Zo wens je iedereen een frisse start van het nieuwe jaar!

Bedrukte brievenbusdozen

Om deze producten bij een klant, relatie of medewerker te laten bezorgen is een goede verpakking nodig. Die uiteraard door iedere brievenbus past. Wij bedrukken brievenbusdozen aan de buiten- en zelfs de binnenzijde. Dit doen we full colour met een elke ontwerp, logo, huisstijl of slogan. Deze doosjes zijn verkrijgbaar in 3 formaten. Hulp nodig bij het kiezen van het juiste formaat voor het versturen van uw relatiegeschenk? Neem contact met ons op, wij helpen graag.

We hebben nog veel meer producten die geschikt zijn om te sturen. Benieuwd? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Oss (Brabant). Op een half uurtje rijden van Den Bosch, Nijmegen, Uden, Eindhoven, Cuijk en Veghel.