Duurzame relatiegeschenken

Eco-lijn: Duurzame relatiegeschenken met bedrukking

Wij zoeken continue naar milieuvriendelijke en duurzame relatiegeschenken. We helpen onze klanten hun merk- en milieudoelstellingen te projecteren en afval te verminderen. Onderstaand een overzicht van onze duurzame relatiegeschenken die worden geproduceerd door The Notepad Factory of die wij bewerken. Bijvoorbeeld de Appeel notitieboeken van Castelli, deze zijn gemaakt van restafval zoals appelschillen. Of zelfklevende notitieblaadjes gemaakt van graspapier of koffiepapier (uit eigen drukkerij). Een kaft van papier met bloemenzaad, het kan allemaal. Of wat dacht u van biologisch afbreekbare vaatdoekjes. Al deze producten worden naar wens bedrukt, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo. Mist u een product? Laat het ons weten, wellicht kunnen wij u verder helpen.

duurzaam en eco

Zelfklevende memoblokken van Graspapier, Koffiepapier of Growpapier

Papier waarbij de houtpulp voor een groot gedeelte is vervangen door grasvezels (graspapier), koffieresten (koffiepapier) of papier met bloemzaad (growpaper)! Milieuvriendelijk, duurzaam maar toch vooral ludiek.  Voorzien van een lijmstrook produceren wij de postit uitvoering. Natuurlijk naar wens bedrukt.

Appeel® Notitieboeken van appelschillen

De kaft van het Appeel notitieboek is gemaakt van 30% appelschillen en 70% gerecyclede leermaterialen. De pagina’s in het notitieboek zijn gemaakt van appelpulp en plantaardige vezels.

Notitieboeken met zaad van de Pinus Negro (Zwarte Den) verwerkt in de kaft

Origineel en duurzaam, het Growbook uit de Mix&Match notitieboekenlijn. Notitieboek met kleine houten case in de kaft verzonken. In deze case liggen zaden om je eigen Zwarte Den te planten. Op ludieke wijze maak je met een Growbook een keuze voor duurzaamheid. Het boek is verkrijgbaar in twee soorten kaften (totaal 8 kleuren). Logo druk door middel van blinddruk.

Notitieboeken - Recycled Leder en Kraftpapier

Kraftpapier is een papiersoort die zeer goed te recyclen is. Het is een papiersoort die geschikt is voor biologisch afbreekbare en recycleerbare producten. Onze notitieboekjes gemaakt van gerecycled leer zijn verkrijgbaar in zwart en naturel bruin.

100% Recycled papier – Klimaat neutraal geproduceerd

Onze zelfklevende schrijfblokken van recycled papier worden gemaakt van CO2-neutraal Impactpapier van de papierfabrikant Lenzing.

Dit papier, dat optisch niet van offsetpapier te  onderscheiden is, bestaat voor 100% uit oud papier. Het papier wordt in de fabriek met minimale CO2-uitstoot gefabriceerd. Overgebleven CO2-uitstoot wordt gecompenseerd door financiering van CO2-reductieprojecten.

Wij gebruiken hoogwaardige papier van Crown Van Gelder. In vrijwel het gehele assortiment van Crown Van Gelder is 70% FSC mix verwerkt. Zo weet u zeker dat de pulp voor het papier niet afkomstig is uit een bos met hoge natuurwaarden (‘oerbos’) of van een plantage waarvoor tropisch regenwoud heeft moeten wijken.

Alle producten uit onze eigen drukkerij (schrijfblokken, spiraalblokken, kubusblokken, notitieboeken) maken wij indien gewenst van gerecycled papier.

Uniek concept: In water oplosbare coating

Onze papierproducent zorgt wereldwijd voor een doorbraak: Het Club of Notes zelfklevend papier is de enige in zijn soort dat gecoat wordt met een in water oplosbare lijm. Deze papiersoort met een hoogwaardige, niet permanent hechtende lijmstrook (Easy Notes) wordt voor de Benelux exclusief door Van den Ende gebruikt voor het produceren van zelfklevende memoblokken.