Duurzame relatiegeschenken

Onze Eco-lijn: Duurzame relatiegeschenken met bedrukking

Wij zoeken continue naar milieuvriendelijke en duurzame relatiegeschenken. We helpen onze klanten hun merk- en milieudoelstellingen te projecteren en afval te verminderen. Onderstaand een overzicht van onze duurzame relatiegeschenken die wij bedrukken. Bijvoorbeeld de Appeel notitieboeken van Castelli, deze zijn gemaakt van restafval zoals appelschillen. Of zelfklevende notitieblaadjes gemaakt van graspapier of onze biologisch afbreekbare vaatdoekjes. Al deze producten worden bedrukt met uw bedrijfslogo. Mist u een product? Laat het ons weten, wellicht kunnen wij u verder helpen.

duurzaam en eco

Zelfklevende memoblokken - Graspapier

Graspapier is uniek in de markt! Het is een milieuvriendelijke en duurzame papiersoort.

Appeel® Notitieboeken van appelschillen

De kaft van het Appeel notitieboek is gemaakt van 30% appelschillen en 70% gerecyclede leermaterialen. De pagina’s in het notitieboek zijn gemaakt van appelpulp en plantaardige vezels.

Notitieboeken - Recycled Leder en Kraftpapier

Kraftpapier is een papiersoort die zeer goed te recyclen is. Het is een papiersoort die geschikt is voor biologisch afbreekbare en recycleerbare producten. Onze notitieboekjes gemaakt van gerecycled leer zijn verkrijgbaar in zwart en naturel bruin.

Pennen - Bamboe en Tarwestro

Mooi en duurzame pennen gemaakt van o.a. bamboe en tarwestro.

Style & Living

Een praktisch en uniek relatiegeschenk? Denk eens aan biologisch afbreekbare vaatdoekje of duurzame theedoeken met logo bedrukking. Of een en powerbank gemaakt van bamboe. Sinds begin juli 2021 zijn plastic rietjes verboden in Nederland. Verras uw relaties met het duurzame alternatief bamboe rietjes!

100% Recycled papier – Klimaat neutraal geproduceerd

Onze zelfklevende schrijfblokken van recycled papier worden gemaakt van CO2-neutraal Impactpapier van de papierfabrikant Lenzing.

Dit papier, dat optisch niet van offsetpapier te  onderscheiden is, bestaat voor 100% uit oud papier. Het papier wordt in de fabriek met minimale CO2-uitstoot gefabriceerd. Overgebleven CO2-uitstoot wordt gecompenseerd door financiering van CO2-reductieprojecten.

Wij gebruiken hoogwaardige papier van Crown Van Gelder. In vrijwel het gehele assortiment van Crown Van Gelder is 70% FSC mix verwerkt. Zo weet u zeker dat de pulp voor het papier niet afkomstig is uit een bos met hoge natuurwaarden (‘oerbos’) of van een plantage waarvoor tropisch regenwoud heeft moeten wijken.

Alle producten uit onze eigen drukkerij (schrijfblokken, spiraalblokken, kubusblokken, notitieboeken) maken wij indien gewenst van gerecycled papier.

Uniek concept: In water oplosbare coating

Onze papierproducent zorgt wereldwijd voor een doorbraak: Het Club of Notes zelfklevend papier is de enige in zijn soort dat gecoat wordt met een in water oplosbare lijm. Deze papiersoort met een hoogwaardige, niet permanent hechtende lijmstrook (Easy Notes) wordt voor de Benelux exclusief door Van den Ende gebruikt voor het produceren van zelfklevende memoblokken.

Vaatdoekjes met logo

Vaatdoeken met logo, ontwerp of tekst? Onze vaatdoekjes zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal (cellulose van FSC gelabeld bos en katoen). Wij drukken de vaatdoek met milieuvriendelijke inkt op waterbasis. Zodra het vaatdoekje het einde van zijn levensduur heeft bereikt, baant het zich een weg naar de compost, waar het in 6 tot 8 weken ontleedt. Zo draagt u bij een schonere wereld. De vaatdoek kan worden gekookt en is wasbaar tot 90 graden Celsius in zowel vaatwasser als wasmachine.

Theedoeken bedrukken

Onze theedoeken worden zeer gedetailleerd bedrukt met een logo, huisstijl of eigen ontwerp. Het kan allemaal! De theedoeken worden bedrukt met watergedragen milieuvriendelijke inkt.