Relatiegeschenken in Uden?

The Notepad Factory bevindt zich op slechts 15 min rijden van Uden. Vanuit Oss leveren wij diverse bedrukte relatiegeschenken aan bedrijven, organisatie en instellingen in Uden, Veghel en omstreken. The Notepad Factory is officieel reseller voor de Benelux van A-merk producten, zoals de Moleskine® en Castelli® notitieboeken.

Praktische relatiegeschenken

Waarom een praktisch relatiegeschenk? Het is zonde wanneer een relatiegeschenk niet wordt gebruikt door een relatie of klant. Want dat betekent dat uw logo of huisstijl ook niet wordt gezien. Daarom leveren wij praktische en populaire giveaways en relatiegeschenken. Denk hierbij aan notitieboeken, schrijfblokken, post-its, kladblokken. Maar ook aan theedoeken, vaatdoekjes en bureaukalenders.

Over The Notepad Factory

Onze drukkerij bestaat sinds 1869. Opgericht in Schiedam en in 1979 verhuisd naar Oss. Wij leveren door heel Europa en ook private label. Door onze grote afzet en productie in eigen huis kunnen wij leveren tegen scherpe prijzen. Komt u er niet uit op onze website? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies. Wij hebben voor elk budget en doelgroep een passend relatiegeschenk.

Bezoek onze showroom bij Uden

Benieuwd naar ons assortiment, voorbeelden en de mogelijkheden? Bezoek onze showroom in Oss (op 10 minuten rijden vanaf Uden) of bel voor meer informatie: 0412 – 647 944 of gebruik ons contactformulier.