Relatiegeschenken in Oss?

Relatiegeschenken OssThe Notepad Factory uit Oss levert bedrukte relatiegeschenken aan bedrijven, organisatie en instellingen. The Notepad Factory is officieel reseller voor de Benelux van diverse A-merk producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de legendarische Moleskine® en Castelli® notitieboeken.

Wie is de Notepad Factory?

The Notepad Factory is een drukkerij uit Oss. Sinds 1979 zijn wij gevestigd aan de Galliersweg 1, op bedrijventerrein Danenhoef.

memoblaadjes bureau met logo bedrukt

Wij zijn sinds 1869 specialist in het bedrukken van schrijfblokken, notitieboeken en kladblokken. Maar ook relatiegeschenken zoals bureauonderleggers, zelfklevende memoblokken (post-its), bureaukalenders, speelkaarten, puzzels bedrukken wij met uw logo of in uw huisstijl. Maar hebben diverse duurzame relatiegeschenken die worden voorzien van een logo of huisstijl.

Wij leveren aan bedrijven door heel Europa en drukken ook private label. Hierdoor kunnen wij relatiegeschenken en give-aways leveren tegen scherpe prijzen.

Praktische relatiegeschenken

Onze relatiegeschenken zijn zeer praktisch. En hierdoor worden ze enthousiast ontvangen bij klanten en relaties. Een mooi en kwalitatief notitieboek, zoals Castelli of Moleskine, zal niet snel onderin een bureaulade verdwijnen. Het zijn mooie geschenken en ze worden dagelijks gebruikt. Zo weet u zeker dat uw logo dagelijks wordt gezien!

relatiegeschenk met logo bedrukking

Showroom in Oss

Wilt u zien wat de mogelijkheden zijn? Wij hebben een showroom met veel voorbeelden van bedrukte relatiegeschenken. Maak een afspraak en wij zorgen dat de koffie klaarstaat!

 

Contactformulier