Relatiegeschenken in Oss?

relatiegeschenken in Oss

The Notepad Factory uit Oss levert bedrukte relatiegeschenken aan bedrijven, organisatie en instellingen. The Notepad Factory is officieel reseller voor de Benelux van diverse A-merk producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de legendarische Moleskine® en Castelli® notitieboeken.

Wie is Drukkerij The Notepad Factory / Van Den Ende?

The Notepad Factory / Van Den Ende is een drukkerij uit Oss. Sinds 1979 zijn wij gevestigd aan de Galliersweg 1, op bedrijventerrein Danenhoef. Wij zijn sinds 1869 specialist in het bedrukken van schrijfblokken, notitieboeken en kladblokken. Maar ook relatiegeschenken zoals bureauonderleggers, zelfklevende memoblokken (post-its), bureaukalenders, speelkaarten, puzzels bedrukken wij met uw logo of in uw huisstijl. Maar hebben diverse duurzame relatiegeschenken die worden voorzien van een logo of huisstijl.

Wij leveren aan bedrijven door heel Europa en drukken ook private label. Hierdoor kunnen wij relatiegeschenken en give-aways leveren tegen scherpe prijzen.

Praktische relatiegeschenken

Onze relatiegeschenken zijn zeer praktisch. En hierdoor worden ze enthousiast ontvangen bij klanten en relaties. Een mooi en kwalitatief notitieboek, zoals Castelli of Moleskine, zal niet snel onderin een bureaulade verdwijnen. Het zijn mooie geschenken en ze worden dagelijks gebruikt. Zo weet u zeker dat uw logo dagelijks wordt gezien!

Bezoek onze showroom in Oss

Wilt u zien wat de mogelijkheden zijn? Wij hebben een showroom in op het industrieterrein in Oss met veel voorbeelden van bedrukte relatiegeschenken. Deze showroom wordt bezocht door bedrijven uit de regio: van Uden, Veghel, Nijmegen en Den Bosch. Maak een afspraak en wij zorgen dat de koffie klaarstaat!

Vragen of meer info?

Neem contact met ons op, dat vinden we leuk. Je bent ook welkom in onze showroom. Bel of gebruik onderstaand contactformulier, tot snel!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
notitieboek schrijfblok bedrukking controle