Scheurblok bedrukken

Wat is een scheurblok?

Een scheurblok is een blok met vellen papier. Deze vellen papier zijn kopgehecht of kopgelijmd. Dit zorgt ervoor dat de bladen eenvoudig en snel van het schrijfblok kunnen worden afgescheurd. Een scheurblok is leverbaar in diverse maten (bijv: 4, A5, A6, A7) en diktes. De dikte van het blok is afhankelijk van het aantal vellen papier.

Kan je een scheurblok bedrukken?

Ja, deze kunnen worden bedrukt. Denk hierbij aan een logo en contactgegevens van een bedrijf. Er kan ook een dekblad worden aangebracht. Dit dekblad kan volledig in een huisstijl worden gedrukt. Alle vellen in het schrijfblok kunnen worden voorzien van full colour bedrukking.

Wie is The Notepad Factory?

Wij zijn sinds 1869 gespecialiseerd in het bedrukken van schrijfblokken, scheurblokken en notitieboeken. Dit doen wij voor bedrijven en organisaties door heel Europa. Wij leveren de mooiste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Daarnaast onderscheiden wij ons in de markt doordat wij zorgen voor gratis opmaak en een gratis proefdruk. Vraag een vrijblijvende offerte aan, deze heeft u dezelfde dag nog in huis. Of bel 0412 – 647 944. Of gebruik onderstaand contactformulier.

 

CONTACTFORMULIER

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.