Schrijfblokken bedrukken met logo

Wij zijn de grootste schrijfblokken producent van de Benelux. Hierdoor kunnen wij schrijfblokken, kladblokken en notitieblokken met logo of volledig in huisstijl snel produceren tegen scherpe prijzen. Wij maken deze in alle mogelijke maten en soorten. Van A4, A5, A6 tot elk ander gewenst formaat. Staat het gewenste schrijfblok er niet bij in onderstaand overzicht? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

[product_category per_page=”48″ columns=”6″ orderby=”” order=”” category=”schrijfblokken”]

Schrijfblokken met spiraal (Wire-O)

[products columns=”6″ orderby=”title” order=”” ids=”5670, 5672, 5677, 40809, 41286, 7809″]

Digital schrijfblokken

[products columns=”6″ orderby=”title” order=”” ids=”1218, 1225, 1209, 42624, 42626, 42627, 42398, 41678″]

Waarom schrijfblokken en notitieblokken met logo bij ons bestellen?

Het voordeel van de Notepad Factory is dat wij voor u de opmaak verzorgen. Spendeer dus geen kostbare tijd aan tijdrovende online opmaaktools. U ontvangt tevens een gratis proefdruk. Zo ziet u in een oogopslag wat het eindresultaat wordt. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van goedkope maar ook luxe schrijfblokken en notitieblokken. Daardoor kunnen wij deze producten goedkoop en snel produceren tegen de hoogste kwaliteit.

Wij bedrukken schrijfblokken in alle maten: A4, A5, A6 en meer

Schrijfblokken met uw logo zijn bij uitstek geschikt om in te zetten voor uw communicatie. The Notepad Factory produceert het complete assortiment schrijfblokken in één kleur t/m full-colour (zelfs vijf kleuren is mogelijk) in alle formaten. Van A4, A5 tot A6 en zelfs afwijkende maten. Offerte aanvragen voor een afwijkend formaat?

Goedkoper dan een standaard notitieblok

Wist u dat een schrijfblok met eigen logo niet duurder hoeft te zijn dan een schrijfblok uit de kantoorvakhandel? Vraag vandaag nog een offerte aan en werk voortaan alleen nog met schrijfblokken voorzien van uw bedrijfslogo of volledig in eigen huisstijl.

Ideaal als relatiegeschenk

Wij zijn de grootste schrijfblokken producent van de Benelux. Hierdoor kunnen wij schrijfblokken en notitieblokken met logo of volledig in huisstijl produceren tegen scherpe prijzen. Wij maken deze in alle mogelijke maten en soorten. Van A4, A5, A6 tot afwijkend formaten en vormen. Staat het gewenste schrijfblok er niet bij in onderstaand overzicht? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

Kladblok met logo

Ken je ze nog van vroeger? De kladblokken met de rode of doorzichtige lijmrand aan de bovenkant? Met gerecycled dagbladpapier? Dit duurzame kladblok is exclusief bij ons verkrijgbaar. Het dekblad bedrukken we met een logo of volledig in een huisstijl.

Wat is Wire-O spiraalbinding?

Wire-O is een unieke spiraalbinding. Die ervoor zorgt dat het boek niet dichtslaat of dichtval en zorgt dat pagina’s makkelijk worden omgeslagen. Wij leveren notitieboeken en schrijfblokken met een Wire-O binding. De voor- en achterzijden hiervan bedrukken we naar wens met een logo of volledig in een huisstijl. Onze Wire-O broeken zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Wij zorgen gratis voor de opmaak van uw Wire-O spriaalbinding schrijfblok of notitieboek. Dat bespaart u tijd en geld. Daarnaast zorgen wij voor een gratis proefdruk en bezorgen wij de boeken gratis bij u op de zaak. Tip van onze DTP-er: Kies een oversized metalen Wire-O binding voor een extra trendy look.

Op de pagina’s kunnen boorgaten of een uitscheurperforatie worden aangebracht. Deze laatste opties is handig zodat bladzijdes makkelijk uit te scheuren zijn. De Wire-O spiraal is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een sluitelastiek is ook handig, om te voorkomen dat het boek openvalt tijdens vervoer. De spiraalblokken zijn verkrijgbaar in standaardformaten zoals A4, A5, A6 maar kunnen op elke gewenste afmeting worden geleverd. De kaft en achterzijde zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Van stevig karton tot frosted kunststof.

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Oss. Je vindt hier verschillende voorbeelden van Wire-O boeken en notitieboeken.