Schrijfblokken bestellen?

schrijfblokken bestellen onlineGoedkoper dan een een standaard schrijfblok

Wist u dat schrijfblokken met bedrijfslogo die u besteld bij The Notepad Factory… niet duurder hoeven te zijn dan standaard schrijfblokken (zonder logo) van de kantoorvakhandel? Hoe dat kan? Omdat The Notepad Factory de grootste drukkerij in de Benelux is op het gebied van schrijfblokken bedrukking.

Het is onze expertise en ons machinepark is hierop ingericht. Hierdoor produceren wij deze blokken zeer efficient en kunnen wij leveren tegen scherpe prijzen. Wij leveren al decennialang aan bedrijven in Nederland, België en diverse andere landen in Europa.

Ruime keuze: formaat, bedrukking, papiersoort, dikte

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met schrijfblokken. Van verschillende formaten (A4, A5, A6, B6 tot A7). Maar desgewenst kunnen wij deze in elk ander formaat aanleveren. Het aantal vellen op een blok kan ook varieren: van 25 tot 500. Maar ook hier geldt weer: het aantal vellen in een schrijblok kan in elk gewenst aantal worden geleverd.

Een compleet overzicht van onze schrijfblokken vind je hier:
Bekijk ons uitgebreide schrijfblokken assortiment

Vraag vandaag nog een offerte aan en werk voortaan alleen nog met schrijfblokken voorzien van uw bedrijfslogo of volledig in eigen huisstijl. Alvorens een schrijfblokken bestelling definitief te plaatsen ontvang je van ons een overzichtelijke offerte. Indien deze akkoord is maken we een mooie gratis opmaak voor de notitieblokken en daarna ontvang je een gratis proefdruk. Indien deze akkoord is, zorgen wij dat de bestelde schrijfblokken zo snel mogelijk worden geleverd.

Waarom schrijfblokken met logo bedrukking bestellen? Hier vind je 5 goede redenen.

 

 

Terug naar het Veelgestelde Vragen overzicht