SecWal® Pasjeshouder met muntvak (Custom Edition)

Exclusief relatiegeschenk – SecWal pasjeshouder bedrukken met eigen logo!

SecWal is luxe en innovatieve pasjeshouder gemaakt van leer. Inclusief muntvak met drukknop, ruimte voor 10 pasjes en zelfs briefgeld. Door het kleine formaat past SecWal past in elke broekzak, jaszak of tas. Contactloos betalen gaat vlot en snel dankzij de Easy-Slide technologie. Hiermee heb je namelijk direct het juiste pasje bij de hand.

Uniek in Nederland: Wij leveren de SecWal pasjeshouder met een logo of eigen tekst. Het logo wordt aangebracht door een prachtige blinddruk. Het resultaat? Een bijzonder stijlvol en persoonlijk relatiegeschenk. De pasjeshouders zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Meer info over SecWal.

pasjeshouder met logo broekzak

Klik op de SecWal van keuze en vraag een scherpe offerte aan!

[product_category per_page=”36″ columns=”9″ orderby=”” order=”” category=”secwal”]

Pasjeshouders bedrukken

Pasjeshouders worden steeds meer gebruikt. Door de komst van de betaalpassen en contactloos betalen zijn dikke portemonnees verleden tijd. Maar kleingeld is er nog steeds en briefgeld ook. Dus een geldvak voor kleingeld en een vak voor briefgeld is wel handig. Maar past dat allemaal wel in een kaarthouder? Ja, dat kan. De SecWal is een compacte portemonnee met uitschuifbare pasjeshouder en muntvak. De kaarthouders van SecWal zijn voorzien van een RFID chip. Dit voorkomt skimming en dat er ongewenste betalingen worden gedaan met betaalpasjes door digitale dieven.

Een SecWal is luxe leren pasjeshouder. Deze wij bedrukken door middel van preegdruk (ook debossing of blinddruk) met een logo. Een exclusief relatiegeschenk voor werknemers, klanten en relaties. Deze kaarthouders met logo zijn geschikt voor dames en heren. En zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: van zwart, bruin, geel, groen, blauw tot zelfs roze. Leverbaar vanaf slechts 12 stuks!

Ze zijn zeer compact en klein van formaat en ook nog eens licht qua gewicht. Namelijk 9,5 x 7 x 2 cm. Ze wegen slechts 80 gram. En passen hierdoor perfect in een broekzak.

Secwal Pasjeshouder met logo

Voorbeeld: SecWal met logo bedrukking