SecWal® - Luxe pasjeshouder met muntvak in één

SecWal is een slimme, minimalistische pasjeshouder. Met ruimte voor minimaal 10 pasjes, bankbiljetten en een apart vakje voor muntgeld. Bedruk deze met een logo, een populair relatiegeschenk! Verkrijgbaar in 17 kleuren.

Wat is SecWal?

SecWal is een kleine, minimalistische portemonnee ter grootte van een pasjeshouder. Met ruimte voor 10 pasjes, bankbiljetten en munten. Cashloos betalen doe je in een mum van tijd. Want met de Easy-Slide technologie heb je direct het juiste pasje bij de hand. SecWal past in elke broekzak, jaszak of tas.

Duits vakmanschap

SecWal komt uit Duitsland en de ‘Deutsche gründlichkeit’ is dan ook terug te zien in dit product. Dankzij traditioneel vakmanschap zijn de naden prachtig gestikt van de kaarthouder. Een nauwkeurige afwerking staat hoog in het vaandel bij SecWal.

Aluminium en leder

De pasjeshouder is gemaakt van zacht rundleer. De kaarthouder is gemaakt van stevig aluminium. Er is ruime keuze in kleuren en materialen. Ga je voor een kleurrijke, vintage of rustieke hunter-look? Het aanbod van SecWal is zeer groot!

RFID en NFC

Dankzij de Easy-Slide-technologie kunnen de pasjes gemakkelijk uit de aluminiumhouder worden geschoven en zijn de pasjes RFID- en NFC-veilig. Hierdoor wordt voorkomen dat er ongewenste draadloze betalingen worden verricht. En belemmert dus een digitale zakkenroller.

Hoe werkt de SecWal kaarthouder?

Een kleine beweging met duim en wijsvinger is voldoende en de pasjes glijden dankzij de Easy Slide technologie heel eenvoudig uit de houder. Je ziet direct elk pasje zich bevindt en trekt deze gemakkelijk uit de houder. De andere pasjes blijven in de FRID-veilige aluminiumhouder. Superveilig en superstrak.

Kaarthouder cognac bruin met eigen logo

Compact formaat. Past in elke (broek)zak of tas.

Kaarthouder cognac bruin met eigen logo

Pasjes schuiven overzichtelijk en snel uit de houder. Er is ook ruimte voor briefgeld.

Kaarthouder cognac bruin met eigen logo

Met de Easy-Slide technologie direct het juiste pasje bij de hand.

Kaarthouder cognac bruin met eigen logo

Dankzij het muntvak ook altijd kleingeld bij de hand.

Vraag een scherpe offerte aan

De SecWal is verkrijgbaar in 17 verschillende kleuren. En is vanaf slechts 12 stuks leverbaar met logo bedrukking.

Meer informatie over de SecWal kaarthouder, een sample ontvangen of een scherpe offerte? Bel: (+31) 0412 – 647 944 of gebruik ons contactformulier. Of bezoek onze showroom in Oss, de koffie staat klaar!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bedrijfslogo in blinddruk/preeg op SecWal kaarthouder. (foto: SecWal Hunter Blue met blinddruk)