‘Een portemonnee zo klein als een kaarthouder.’

Het grootste voordeel van deze briljante kleine portemonnee is waarschijnlijk de slanke vorm: met een biljetvak, twee kaartsleuven en het buitenmuntvak met ritssluiting of drukknoop en de grote houder voor maximaal 7 extra kaarten, biedt het net zoveel ruimte als een gewone portemonnee. Maar door het slimme ontwerp neemt de kaarthouder aanzienlijk minder ruimte in beslag en past daardoor gemakkelijk in je broek en handtas.

Daarnaast is SecWal gemaakt van hoogwaardig materiaal. De portemonnee zelf is gemaakt van heerlijk zacht echt rundleer, terwijl de kaarthouder is gemaakt van stevig aluminium. Er is voor elk wat wils qua kleur: of het nu vrolijk kleurrijk is, een vintage look of rustieke hunter look – de selectie is echt groot!

SecWal – een smartcardbehuizing met RFID-bescherming

SecWal – een briljant allround talent en het langverwachte ticket voor een nieuwe manier van leven bestaande uit functionaliteit, stijl en betrouwbaarheid. Met ruimte voor 10 kaarten, bankbiljetten en munten is SecWal een kleine, minimalistische portemonnee ter grootte van een kaarthouder. Cashloos betalen doe je in een mum van tijd, want met de Easy-Slide technologie heb je de juiste kaart bij de hand.

Zo werkt de SecWal

Een kleine beweging met duim en indexzoeker is voldoende en de kaarten glijden dankzij de Easy Slide technologie heel gemakkelijk uit de container. U kunt direct zien waar elke kaart is en u kunt deze gemakkelijk naar buiten trekken. Alle andere kaarten worden eenvoudig teruggeduwd in de FRID-veilige aluminium houder. Super veilig. Super strak.

Kleingeld altijd bij de hand, op een veilige plaats. Het muntvak met drukknop maakt de maakt de SecWal extra aantrekkelijk.