Smart Writing Set voor BMW

Gelijktijdig met de presentatie van de nieuwe BMW 5 Serie Sedan, heeft BMW Lifestyle samen met top-kaliber premium partners – Montblanc, Bowers & Wilkins en Moleskine – een reeks ingenieuze accessoires ontworpen. De Smart Writing Set van Moleskine gekozen om haar kwaliteit van de hoogste standaard, het juiste begrip van hedendaagse lifestyle en het compromisloze ontwerp.

Voor de B2B markt is de Moleskine Smart Writing Set is vanaf heden verkrijgbaar bij The Notepad Factory!

BMW heeft de krachten gebundeld met beroemde Moleskine. De Smart Writing Set, geeft een indrukwekkende demonstratie van de volledige integratie en beschikbaarheid van analoge en digitale content.

Deze naadloze integratie wordt ondersteund door cutting-edge technologie. De productspecifieke nCode ™ technologie van Moleskine maakt het mogelijk om te detecteren waar de Smart Pen + zich bevindt ten opzichte van de pagina’s van het notietieboek ‘paper tablet’, zodat elke pennenstreek wordt opgenomen. Een begeleidende app draagt ​​soepel de handgeschreven aantekeningen van de notitieboek over naar het scherm van het mobiele apparaat.

De exclusieve schets van de nieuwe 5-serie Sedan op de kaft van het notitieboek, plus de ingetogen BMW letters op de dop van de pen, maken de BMW Smart Schrijven Set is een praktische accessoire voor iedereen die het gemak van het schrijven van notities met de hand waardeert, en tevens niet willen afzien van de voordelen van digitale creativiteit .