Smart Writing Set Moleskine – Winnend Promotioneel Product PSI 2017

De Moleskine Smart Writing Set gekozen tot meest originele product van PSI 2017.  Digitaliseer uw notities met smartpen, boek en app.om direct aantekeningen en schetsen vanaf papier te kunnen digitaliseren. Als officieel distributeur van Moleskine Custom Editions zorgen wij voor uw logo prachtig gepreegd op het notitieboek.

Een stijlvol product, een prachtig kado! Vraag hier offerte aan!

Speciaal Paper Tablet Notitieboek

Een notitieboek met een onderscheidend design en afgeronde pagina’s die verder reiken dan de omslag om de vorm en het uiterlijk van een digitale tablet na te bootsen. Dik, 100 grams papier biedt de perfecte ondergrond voor het schrijven en schetsen. De Paper Tablet gebruikt de onzichtbare nCode™ -technologie van neoLab Convergence, dat het mogelijk maakt de Moleskine Pen + te herkennen op de juiste plek in het notitieboek en om al uw vrije hand notities real-time over te brengen van pagina naar het scherm. Hiermee kunt u vlot handgeschreven notities en schetsen digitaliseren, bewerken, organiseren en delen. Een naadloze integratie van papier en cloud.

Smart Pen +

Een slanke, aluminium pen met een verborgen camera die alles wat u schrijft en schetst opspoort en digitaliseert.

Bijbehorende App

Een plek om uw digitale notities op te slaan, te vinden, te bewerken en te delen. Wanneer u de Pen + gebruikt op het speciale Tablet-papier wordt alles gelijktijdig vastgelegd en overgedragen aan de App. In de App kunt u uw ideeen labelen zodat u georganiseerd kunt werken. Bewerk uw notities met behulp van kleuren om belangrijke ideeën te benadrukken of te corrigeren. Het is mogelijk om de inhoud of ideeën te synchroniseren naar uw Google Drive en Evernote Cloud. U kunt ook uw handgeschreven notities koppelen aan real-time audio-opname en je gesynchroniseerde notities en spraakopnamen rechtstreeks vanuit de App te beluisteren.