Vaatdoekjes & Keukenhanddoeken naar wens bedrukt

Vaatdoekjes met logo

Vaatdoeken met logo, ontwerp of tekst? Onze vaatdoekjes zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal (cellulose van FSC gelabeld bos en katoen). Wij drukken de vaatdoek met milieuvriendelijke inkt op waterbasis. Zodra het vaatdoekje het einde van zijn levensduur heeft bereikt, baant het zich een weg naar de compost, waar het in 6 tot 8 weken ontleedt. Zo draagt u bij een schonere wereld. De vaatdoek kan worden gekookt en is wasbaar tot 90 graden Celsius in zowel vaatwasser als wasmachine.

Het vaatdoekje werd al in 1949 uitgevonden door ingenieur Curt Lindqvist uit Zweden. Sinds de uitvinding 70 jaar geleden is er veel gebeurd, maar onze dagelijkse held blijft hetzelfde. De een noemt het een sponsdoek, de ander een poetsdoek. Maar het product blijft hetzelfde en we gebruiken ‘m bijna allemaal dagelijks.

Dit vaatdoekje is meer dan “gewoon” nuttig. Het is namelijk een duurzame variant van de vaatdoek en ook nog eens vriendelijk voor het milieu. Het doek helpt het verbruik van papieren handdoeken te verminderen. En is de perfecte vervanging voor andere doekjes, die vaak plastic bevatten. De vaatdoekjes kunnen worden gewassen in wasmachine en zelfs een vaatwasser. Ze kunnen worden gekookt telkens opnieuw worden gebruikt. De inkten die we gebruiken voor het afdrukken zijn op waterbasis en milieuvriendelijk.

Waarom is dit vaatdoekje zo ideaal als giveaway of relatiegeschenk?

  • Te bedrukken met een logo of ander ontwerp
  • Milieuvriendelijk en 100% biologisch afbreekbaar
  • Gedrukt met onze watergedragen en milieuvriendelijke inkt.
  • Bestaat uit 70% cellulose uit FSC-bos en 30% katoen
  • Kan worden gekookt en is wasbaar tot 90 graden Celsius
  • Door de afmetingen en gewicht bijzonder geschikt voor DM campagnes. Past door de brievenbus.

Theedoeken bedrukken

Onze theedoeken worden zeer gedetailleerd bedrukt met een logo, huisstijl of eigen ontwerp. Het kan allemaal! De theedoeken worden bedrukt met watergedragen milieuvriendelijke inkt.

Theedoeken met eigen ontwerp of logo zijn een praktisch relatiegeschenk. Maar ook leuk om zelf te gebruiken in uw eigen onderneming. De gebruikte stoffen zijn van hoge kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Wasbaar op 40 graden. De keukendoeken zijn al leverbaar vanaf 100 stuks. En zijn te bedrukken in 1 t/m 4 kleuren. De doeken zijn verkrijgbaar in 30 x 50 cm en 50 x 70 cm/