Moleskine® personaliseren? | 4 redenen

Moleskine notitieboeken bedrukken en personaliseren? 4 redenen

Moleskine® notitieboeken zijn de populairste notitieboeken ter wereld. Het is hét A-merk binnen deze markt. Grootheden zoals Van Gogh, Pablo Picasso, Oscar Wilde en Hemingway gebruikten deze boeken al. Waarom zou je een dergelijk boek personaliseren en voorzien van een mooie bedrukking? Wij hebben 4 redenen voor je verzameld

Reden 1:
Moleskine boeken zijn gewilde relatiegeschenken

Veel bedrijven geven relatiegeschenken en give-aways weg zoals petten, aanstekers, sleutelhangers of bekers voorzien van hun bedrijfslogo. Dit soort cadeaus belanden vaak in een bureaulade. Omdat de ontvanger dikwijls niets doet met dit soort geschenken. Dergelijke geschenken ontvangen vaak een lauwe reactie.

In tegenstelling tot de Moleskine notitieboeken. Men weet dat dit het paradepaardje onder de notitieboeken is. Naast dat men hier enthousiast op reageert, horen wij vaak van onze klanten dat er dikwijls om een extra exemplaar wordt gevraagd voor een collega.

Reden 2:
Notitieboeken worden dagelijks gebruikt

Ondanks de smartphones, tablets en laptops blijven mensen gebruik maken van pen en papier. Het is makkelijk om snel iets uit te tekenen, een idee op te schrijven of om aantekeningen te maken bij een vergadering. Sommigen gebruiken het boek voor het noteren van recepten of als to-do lijst. Je hebt geen elektriciteit voor nodig of een oplader nodig, want de accu raakt nooit leeg! Daarnaast bevat een Moleskine notitieboek een penlus, zodat een pen altijd bij de hand is.

Reden 3:
Bedrijf identificeren met een A-merk

Een relatiegeschenk moet de beleving van een bedrijf meegeven. Het moet passen bij de bedrijfscultuur en uitstraling. Het moet kwalitatief en degelijk zijn. Een cadeau dat snel stuk gaat past hier niet in thuis. Een Moleskine boek gaat niet zo maar stuk. Het zijn A-merk boeken met identieke uitstraling.

De notitieboeken zijn gemaakt om mee te nemen in een tas of rugzak en daarom zeer degelijk. De softcover of hardcover kaft beschermen de notities en voorkomen gekreukelde bladzijdes. Het bijpassende sluitelastiek zorgt dat het boek dicht blijft tijdens vervoeren en dat losse notities er niet uitvallen.

Reden 4:
Kleuren die passen bij elk bedrijfslogo of huisstijl

De Moleskine boeken worden in veel kleuren geleverd. Er zit er altijd een bij die past bij een bedrijfslogo of huisstijl. Canon en Tony’s Chocolonely gingen beide voor een rood exemplaar met een witte bedrukking. Timberland koos voor een zwarte uitvoering met witte foliedruk. En de NOS en KNVB gingen voor een blinddruk van hun logo’s op een respectievelijk bordeauxrood en zwart exemplaar. Bekijk meer voorbeelden in ons lookbook.

 

Bekijk een overzicht met Moleskine notitieboeken

 

 

Wie is The Notepad Factory?

Wij zijn een drukkerij gevestigd in Oss. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van notitieboeken en schrijfblokken. Wij werken al jarenlang samen met Moleskine® en zijn expert in het bedrukken van deze boeken. Onze processen zijn hier optimaal voor ingericht en wij werken met uiterste precisie. Niet alleen voor bedrijven in Nederland en België maar ook voor bedrijven door heel Europa. Hierdoor kunnen wij leveren tegen scherpe prijzen en hoge kwaliteit.

 

 

Terug naar het Veelgestelde Vragen overzicht