X-PEN Star G960S Plus tekentablet

Ideaal voor het online lesgeven!

Wees flexibel en laat studenten stap voor stap meekijken met uitwerkingen van wiskundige formules, schetsen en beschrijvende tekeningen. Bereid lessen voor en sla op in diverse bestandsformaten. Op deze wijze kunnen leerlingen op een later tijdstip het lesmateriaal bekijken.

Geen beperkingen meer van muis en toetsenbord. Zoveel handiger werken met de tekentablet van XP-Pen!

Vraag nu offerte aan voor de XP-Pen G960S Plus

Van Den Ende is toonaangevend producent en leverancier van proefwerk- en examenpapier voor de onderwijsinstellingen van Nederland en België. Natuurlijk merken ook wij dat de inzet van papier in het onderwijs daalt. Van Den Ende wil de scholen graag van dienst blijven. Het is hierbij van belang dat we aansluiting blijven vinden de wensen van de onderwijssector. Ons assortiment breid uit in de digitale richting. Hier vindt u diverse digitale oplossingen die docenten en studenten kunnen ondersteunen in een positieve onderwijsbeleving.
De XP-Pen Star G960S Plus tekentablet is een goede én betaalbare oplossing. Voor een zeer kleine prijs leveren wij u deze geweldige toolbox.

Vraag hier offerte aan voor de XP Pen Star G960 Plus Tekentablet of bel +31 412 – 647 944 of mail: info@ende.nl

XP-Pen G960S Plus – het gebruik

Ideaal voor iedereen die nog geen tabletcomputer voor art gebruikt. De XP-Pen G960S Plus heeft een 9 x 6 inch werkgebied. Dit kan worden gebruikt in hellingen van 0, 90, 180 en 270 graden, geschikt voor alles, van het ondertekenen van documenten tot digitale kunst.

Dankzij de meerdere USB-adapters is de XP-Pen G960S Plus met de meeste apparaten te gebruiken. De tablet kan dus worden aangesloten op een pc met Windows 7 of hoger, of een Mac met OS X 10.10 en hoger. Er is ook ondersteuning voor Chrome OS. Hoewel iOS niet wordt ondersteund, kan de XP-Pen G960S Plus worden aangesloten op een Android-telefoon of -tablet. Dit is waar de micro-USB- en USB type C-adapters van pas komen.

Met dit apparaat kan enorm veel software worden gebruikt. Adobe Photoshop en Illustrator en bijvoorbeeld ook GIMP, Krita, Blender 3D, Painter en vele anderen. Op mobiel werkt de XP-Pen G960S Plus met populaire Android-kunstapps zoals de Wacom Bamboo Paper.

XP Pen G960S Plus of Wacom tablet

Het apparaat uit het Wacom-assortiment dat qua prijs het dichtst bij de XP-Pen G960S Plus ligt, is de Wacom Intuos-tekentablet. Dit is een kleiner apparaat van 200,7 x 160 millimeter met minder (4.096 versus 8.192) niveaus van drukgevoeligheid. De bouwkwaliteit is ondertussen vergelijkbaar, en de stylus op de XP-Pen G960S Plus is comfortabeler.

Over het algemeen is het een gemakkelijke keuze. Je zult vrijwel zeker de XP-Pen kiezen boven de Wacom-tablet.

500 Studenten van de Universiteit van Twente kregen de X Pen-Star G960S Plus kado

‘Voor het online opschrijven en uitwisselen van wiskundige formules werkt zo’n tablet fantastisch’.
Omdat het opschrijven van formules met de muis bijna ondoenlijk was en het omhooghouden van formules voor de webcam ook niet echt prettig werkt is het gebruik van het tekentablet voor docenten en studenten een uitkomst. De Universiteit van Twente liet verschillende tablets testen. De XP-Pen kwam als winnaar uit de bus.
Dankzij de tekentablet is de interactie tussen docenten en studenten, door bijvoorbeeld de snelle uitwisseling van een schets, nu ook online mogelijk.

Lees hier het hele bericht over de ervaring van de Universiteit Twente met de inzet van een tekentablet

Product specificaties

Afmetingen: 319,5 * 209,5 * 10 mm
Actief gebied: 8,35 “x5,33 ″ (212 * 135 mm)
Pen: batterijloze stylus
Drukgevoeligheid: 8.192 niveaus
Express Keys: 4 aanpasbare Express Keys
Rapportagesnelheid: max. ≧ 200
Nauwkeurigheid: ± 0,01 inch
Interface-ondersteuning: USB
Kleuroptie: zwart
Compatibiliteit: Windows® 7/8/10, MAC OS X® 10.10 en hoger.

Inhoud

1 x Tekentablet
1 x Handleiding
1 x Passieve pen
10 x Vervangende penpunten
1 x Pen-Clipper